Nootropil pre 10 ročnú dcérku
Nasa ma 10 rokov, extremne zabuda, hoci skolu zvlada na 1-2, sem tam sa smykne niejaka 3-ka. Traumaticky porod, skoro tragicky...... Ale dieta, akoby zazrakom prezilo, je presne jak ostatne, ale.. Je prilis vhodna, dobra, lahko vyuzitelna. Nepamata si veci, co sa stali pocas dna, kratkodoba pamat zla. Az po tyzdni sa jej vynaraju spomienky, takze nezabudne, len si spomenie akoby oneskorenim. Zle sa orientuje v priestore. Dokopala som to konecne na neurologiu a ponukli mi vyskusat nootropil. Zevraj to davaju na zregenerovanie mozgovych buniek. Ma niekto skusenosti? Moja sestra ma lahsiu formu DMO, berie tiez nootropil, ale ked prestane, zhorsi sa jej pamat, ale ma 37. Tak neviem , ci dcerke pomozu, a ak ano, ci pri vysadeni nebude vsetko po starom. ak niekto ma co i len malu skusenost, potesim sa. dakujem
@zuzana723 dobry vecer mojmu mesacnemu malemu tiez nasadili nootropil 125 ml 1mm raz za den kazde rano davam mu ho druhy den uz druhy den mi stale place pisala ste ze vasa dcerka to brala od dvoch tyzdnou vsimli ste si ze by mala aj nejake vedlajsie ucinky sneho chcela by som onom vediet viac ak by ste bola taka dobra vopred vam dakujem
@laura155 prepáčte za neskoršiu reakciu. keďže má malá už skoro 6 rokov, neviem Vám nejako objektívne už povedať, či bola nepokojná, ale vo všeobecnosti bola veľmi pokojné dieťa v tom veku. plakala málo, prespávala celú noc. podľa mňa je to individuálne, ale keďže máte chlapca, tak by som to skôr pripisovala boleniu bruška (možno), nakoľko je ten sirup ochutený. asi treba len vydržať, kým si zvykne, ale stojí to za to. Malá ide tento rok do školy a podľa testov, čo mali v škôlke, už mohla byť kľudne rok v škole. Veľmi je premúdrelá a všetko chce vedieť. otvorenie sa s Vami porozpráva aj o politickej situácii 🙂
dakujem za odpoved

@majobea a ako to mate prosim so skolou? Navstevuje alebo ma odklad? Ja sa uz obavam ci nebude muset ist do pomocnej :(