icon

Novorodenec vygrcal hnedú zmes

25. mar 2023

Mamicky prosim poradte, mame 8 dnove babatko doma a dnes vygrckalo hnedu zmes ( su tam dve malinke vlasocnice krvi)
Mam robit paniku ? 🥺🥺
Ďakujem za rady, je to nase prve babatko

autor
25. mar 2023

Pripojim aj foto dufam ze nebude vadit.
Mame vyhladat pohotovost podla vas ? 🥺

matullienka
25. mar 2023

Ja by som zavolala na pohotovosť uvidíš čo ti povedia

loginexistuje
25. mar 2023

isla by som ihned na pohotovost
a vezmi tu plienku so sebou

nekrvavaju ti bradavky pri dojceni?

thoughtfulweirdo
25. mar 2023

Dojčíš? Moja dcéra vyzvracala hnedú krv ešte v pôrodnici, povedali, že to je z mojich bradaviek a je to ok, aj bolo všetko ok a nikdy sa to nezopakovalo. Každopádne, určite minimálne zatelefonuj na pohotovosť a rieš to, radšej zbytočne ako neskoro. Držím palce, aby to nič vážne nebolo.

katarinka89
25. mar 2023

To je krv z tvojich bradaviek .....

autor
25. mar 2023

@loginexistuje a @thoughtfulweirdo
Zienky ani by ma nenapadlo kuknut bradavky. Veru ta z ktorej pil na posledy je krvava a je tam aj chrasta. Zatelefonujem a pockam ci sa to bude opakovat.
Dakujem za rady 🍀

nika23t
25. mar 2023

Aj moja pardnova toto párkrát vygrcala. A tiež ma to vydesilo. Ale keďže moje bradavky boli do krvi ozuzlane, tak som si to spojila s tým. Aj som to vravela lekárke, ale povedala, že to je v poriadku. Skus spomenúť Dr, ale ak bábätko pekne papa a nemá iné problémy, tak myslím, že môžeš byť bez obáv. Mojej asi 3-4 krát sa stalo. Potom som už mlieko odsavala, dávala som cez fľašu, lebo sa nevedela prisat.

jazula
25. mar 2023

Tak to bude tou krvou z bradaviek, ale možno by som pre istotu zavolala 112, nech ti poradia, či ísť na pohotovosť (ja som tiež takto volala raz už a normálne poradili, 112 neznamená hneď výjazd sanitky).
Mne sa dcérka pri pôrode nahltala vody a krvi a prvých 24 hodín takéto niečo zvracala (aj horšie)…potom do nej dostali trochu darcovského materského mliečka a bolo dobre. Dojčila by som a sledovala dnes bábo a z toho poraneného prsníka by som asi len odsávala dnes pre istotu. Uvidis, čo urobí mliečko bez krvi.

autor
25. mar 2023

@nika23t dakujem pekne uz som kludnejsia. Aj moj pekne po tom papal. Teraz spokojny spinka. Budem ho sledovat. Bohuzial obe prsia su poranene ale jedna viac tak dnes asi len odsajem mliecko

autor
25. mar 2023

@jazula dakujem pekne, veru odsajem a nechame oddychnut to poskodene prso

mamamasama
25. mar 2023

Nic hrozne. Neboj sa. Moj vrackal takto krv skoro 2 tyzdne. Najskor to bolo este z plodovky a potom z mojich bradaviek. Tiez som bola vystresovana, ale bolo to ok.

autor
26. mar 2023

@mamamasama dakujem pekne, veru nezopakovalo sa to. Tu jednu bradavku si setrim teraz ale musim az z nej davat papat.
Zlakla som sa veru riadne ..