Nutrilon, riedka stolica a následné nekakanie
Ahojte vsak pisem tu stale jak telatko ale ked si neviem pomoct a nepamätam si uz 🤦♀️🤦♀️ krpec ma 5 tyzdnov mame len nutrilon. Do predvcera som riesila riedku stolicu a castu a teraz uz 3ti den poriadne nekakal. A ked tak len trosku a je to ako plastelina. Mame aj herniu (pruh) ktory zatial len zatlacame. Ale som nestastna lebo si nevie poriadne ulavit a brusko ako kamen. Ani rektalka ani teplomer s olejom nefunguje. Neviem ci preto, ze ma poskodene nervi vo zvieravi a neciti to alebo ja neviem. Cim mu pomoct nech sa vykaka redsie?
Aj moj mal problemy po nutrilone, hipp odporucam aj ja a este kremik v lekarni ,,pupik,, sa vola, masirovala som a do par minut sa vykalal aj vyprdkal 😊
My máme tiež nutrilon, môj ma ale už 11 mesiacov. Mame ho od začiatku. Pije malý aj vodičku popri mlieku? Cvičíte s nožičkami? Maly od narodenia papa probiotika z Dr. Max volajú sa ProbioMaxik, obsahujú to, čo biogaia tuším a všetko ôk. Sú lacnejšie, ale zaberali super. Držím palce.
@bobana297 Ahoj, nám pomohlo probitikum a zároveň prebiotikum dofi infants ultra...poradila mi to magistra v lekárni veľmi dobre účinkuje pri hnačke ,ale aj zápche , je to prášok a rozrobit ho v teplom mlieku a tak podať dieťatku, je to od 0 - 5 rokov...po týždni užívania už sa všetko upravilo a podávame ho aj naďalej...je tam aj odmerka pri Alena, my sme podávali 2x denne po pol gramu...
@bobana297 my sme tiez používali Nutrilon a mali sme taký istý problém ako vy ,,pupocny pruh a stále problém kakať ,, prešla som na mlieko HiPP combiotik a konečne sa to trošku zlepšilo kaká každý druhý deň a sám ... No pri nutrilone som bola zúfalá a musela som siahnuť po glycerinovych cipkach aby mal konečne aspoň akú takú stolicu
Nasu tiez po nutrilone zapekalo,nekakals aj 5 dni.presli sme vsemoznymi mliekami,az nakoniec France lait comfort trosku upravil,kaka raz za den.avsak mlieko zarabam do kamilkoveho cajiku.vsetky probiotika a Dcko ju zapekalo aj fenyklovy caj robil šarapatu

@bobana297 odporúčam mliečko France Lait .. moje obe deti ho pili od začiatku a mladší ešte aj teraz pije trojku. Nikdy nezapieklo, nikdy neprehnalo, u mňa maximálna spokojnosť. Skúšala som aj Nutrilon aj Sunar a katastrofa... Ešte Beba sa mi pozdáva. Na bruško feniklovy čajík a dáku mastičku čo podporuje pohyblivosť v brušku, v lekárni vám poradia