Obriezka u 6-ročného
Pekný deň idem sa opýtať má niekto skúsenosti obriezkou u detí nas to čaká mali má 6 rokov idú mu to robiť v Levoči v nemocnici budeme aj platiť zato čo má aj prekvapilo ma niekto skúsenosti z nemocnou Levoča popri páde kde inde by ste nám odporučili ísť si to dať urobiť ďakujem za každú radu odpoveď.
@malycka tak ked nema zdravotne problemy a davate mu to robit lebo chcete tal zaplatite. My sme neplatili nic v kosiciach
@malycka prečo si si myslela že nebudeš platiť? Veď ste sa dobrovoľne rozhodli nie?
@anonym_00dac4 nie lekár urológ nám to odporučil natoľko že malému nejde stiahnuť kožička cika balonikovo máva aj zápal často skúšali sme to z mastami čo nám najprv predpísal lekár nič nepomohlo tak nás vypísal stim do nemocnice že nič iné neostáva len obriezka z našej strany to nebolo dobro voľné ale ak mu to má pomôcť jasné že mu to zaplatíme
@malycka tak ked nema zdravotne problemy a davate mu to robit lebo chcete tal zaplatite. My sme neplatili nic v kosiciach
@slavomira236 práve že nás nato poslal urológ lekár
@malycka a syn s tým súhlasil keď mu chcete urobiť tak vážny zásah do jeho tela
@malycka a syn s tým súhlasil keď mu chcete urobiť tak vážny zásah do jeho tela
@anonym_b006b2 to už prosím ťa kam sme sa dostali že dieťa má rozhodovať o všetkom a nie rodič? A keď už tak riešiš že je to vážny zásah do tela myslíš že tomu chlapcovi bude lepšie keď začne pohlavné žiť a bude mať problémy pri pohl. styku so sťahovaním predkožky? O zdravotných dôvodoch pri zúženéj predkožke a možných infekciách či u neho alebo neskor u jeho partnerky snáď ani nemusím hovoriť..
@anonym_00dac4 nie lekár urológ nám to odporučil natoľko že malému nejde stiahnuť kožička cika balonikovo máva aj zápal často skúšali sme to z mastami čo nám najprv predpísal lekár nič nepomohlo tak nás vypísal stim do nemocnice že nič iné neostáva len obriezka z našej strany to nebolo dobro voľné ale ak mu to má pomôcť jasné že mu to zaplatíme
@malycka nechcete ešte počkať? Ak bude zákrok potrebný dá sa urobiť neskôr.
Vyjadrujem sa v každej takejto téme, lebo je priam neuveriteľné, že Slovensko sa za 50 rokov v tomto nikde neposunulo a je len minimum lekárov, ktorý nejdú podľa starých už dávno prekonaných postupov.
U nás v zahraničí sa predkožka malým chlapcom nepreťahuje, necháva sa na prírodu, lebo už v minulosti zistili, že najviac problémov je spôsobených práve preťahovanim (to je jedno, že jemným, vznikajú tam mini trhlinky a zbytočné problémy, ak sa predkožka má oddeliť, oddelí sa sama aj bez týchto zásahov)
Ja som synovi nepreťahovala a uvoľnila sa mu úplne až okolo 9. roku.
Skús si prečítať niečo zo zahraničných web stránok, kde sú oficiálne stanoviská lekárov a dozvieš sa, že potreba obriezky je veľmi zriedkavá, že robenie toho balónika pri močení je u malých chlapcov normálne a je to znak, že sa tá predkožka pomaly oddeľuje.
Nečudujem sa, že sa mu robia zápaly, keď sa mu s tým furt od mala “babrete”. Skús nájsť nejakeho doktora, ktorý sa riadi súčasnou medicínou a dať syna ešte vyšetriť predtým, než sa rozhodnete pre taký radikálny zásah a v takom veku.
@malycka ahoj. Prosim ta kolko sa za to plati? Spravia mu celkovu obriezku alebo iba ciastocnu? Vdaka
@anonym_b006b2 to už prosím ťa kam sme sa dostali že dieťa má rozhodovať o všetkom a nie rodič? A keď už tak riešiš že je to vážny zásah do tela myslíš že tomu chlapcovi bude lepšie keď začne pohlavné žiť a bude mať problémy pri pohl. styku so sťahovaním predkožky? O zdravotných dôvodoch pri zúženéj predkožke a možných infekciách či u neho alebo neskor u jeho partnerky snáď ani nemusím hovoriť..
@anonym_5c18f9 pretože je to jeho telo a môže mu to časom predkozka povoliť , toto je nezvratny zásah do tela
@anonym_5c18f9 pretože je to jeho telo a môže mu to časom predkozka povoliť , toto je nezvratny zásah do tela
@anonym_b006b2 lekári nikdy na to nepošlú len pre srandu králikov.. moja svokra to tiež pri synovi neriešila nechala mu to tak a žiaľ musel ísť pod nôž ako dospelý keď sme nemohli mať dieťa( zaujímavé že po zákroku to šlo hneď) veľa starých mužov majú problémy lebo tiež nikto to neriešil a nevedia mu potom ani zaviesť cievku na mo v nemocnici keď je treba..
@anonym_b006b2 lekári nikdy na to nepošlú len pre srandu králikov.. moja svokra to tiež pri synovi neriešila nechala mu to tak a žiaľ musel ísť pod nôž ako dospelý keď sme nemohli mať dieťa( zaujímavé že po zákroku to šlo hneď) veľa starých mužov majú problémy lebo tiež nikto to neriešil a nevedia mu potom ani zaviesť cievku na mo v nemocnici keď je treba..
@anonym_5c18f9 lenže každý je iní prípad a u niekoho stačí nájsť tú správnu masť alebo niečo a môže pomôcť proste netreba konať zbrklo
@anonym_5c18f9 dieťa má 6 rokov, ďaleko do plodenia deti, všetko sa môže ešte zmeniť. Nie, nie sú to moje vymyslené blaboly o tom, ako jedna pani povedala. Sú to najnovšie lekárske poznatky, ktoré na Slovensku ignorujú nielen rodičia (ktorí sa riadia radami starých generácii) ale hlavne lekári, ktorí asi idú podľa skrípt z 1967 a nie sú schopní sa dovzdelavať. Česť výnimkám, vraj sa už taký nájdu .
@anonym_5c18f9 Jednoznačne to treba poriešiť už teraz 👍Ja som musel až ako dospelý ísť a jediné, čo ľutujem, že som nešiel skôr 🙃Je to super a páči sa to aj ženám 👍😉
@anonym_5c18f9 tak toto, čo píšeš nedáva zmysel...
Jediné, že muž nebol pred obriezkou schopný pri styku vyvrcholenia, čo nie je to isté ako nemoct mať deti.

@malycka prečo si si myslela že nebudeš platiť? Veď ste sa dobrovoľne rozhodli nie?