icon

Obriezka u štvorročného dieťaťa

danielkadandy
28. mar 2025

Obriezka 4r. kvoli fimoze- hojenie,skusenosti

Mate niekto skusenosti ako to u vas prebiehalo...mame ciastocnu vraj...momentalne to neviem rozoznat ma opuch ...ale tak bolo planovane...viem s niekym o tom pisat?

cukroska
28. mar 2025

@danielkadandy My sme to absolvovali v pubertálnom veku ,ale skúsenosti máme asi rovnaké..čo konkrétne sa chcete spýtať.

danielkadandy
autor
29. mar 2025

@cukroska asi najviac ze ako sa mu hojilo a ako zvladal? Nas nechce ani do repika macat, je to hrozne ..traja sme ho drzali aj tak sa nam to nepodarilo...holy chodil druhy den co ani volne pyzamo nechcel na to ...len ked lezal a rozpravky pozeral ta som mu tam ked som okolo sla nenapadne vytlacila z gazy repikovy caj ..no hrozne...a ma to nejake opuchnute ...dnes je treti den

cukroska
Autor odpoveď zmazal
danielkadandy
autor
29. mar 2025

@cukroska dakujem velmi pekne za odpoved ❤️

suzan36
3. apr 2025

@danielkadandy môjmu synovi 9r pred týždňom robili tiež čiastočnú obriezku a chcem sa poradiť. Máčali sme to v repliku a natierali framikoinom a už to mal také pekne odpuchnuté a dnes som sa zľakla lebo mal na slipoch krv a opäť to ma opuchnuté a ma tam modrinu a mokvá mu to . Vy ste to mali ako? Myslite že treba ísť k doktorovi? Ďakujem

danielkadandy
autor
16. máj 2025
@suzan36

@danielkadandy môjmu synovi 9r pred týždňom robili tiež čiastočnú obriezku a chcem sa poradiť. Máčali sme to v repliku a natierali framikoinom a už to mal také pekne odpuchnuté a dnes som sa zľakla lebo mal na slipoch krv a opäť to ma opuchnuté a ma tam modrinu a mokvá mu to . Vy ste to mali ako? Myslite že treba ísť k doktorovi? Ďakujem

@suzan36 urcite by som sla ...nasmu to uz druhykrat neopuchlo

7komorova
16. máj 2025

@danielkadandy ahoj, moj muz ked mal asi v 4-6rokov, ak sa chces nieco presne opytat nápis spravu a vserko co ta zaujima. Spytam sa svokry a ti odpoviem na vserko.