icon

Ochorenie ruka, noha, ústa

gabika9878778
14. apr 2023

Zdravím vás malý ma už tretí deň teploty. Dnes som si všimla že ma na chodidlách takéto vyrážky. Ma to zatiaľ len tam. Môžu to byt ruky nohy ústa ?

Ochorenie ruka, noha, ústaOchorenie ruka, noha, ústa
Strana
z2
miladka234
17. apr 2023

@euka210 jeminečko to ma mrzí... Všetko dokopy a ešte viac.. skóre zotavenie želám a potom už dlhé obdobie bez chorôb. Držím palce.

kozova87
20. apr 2023

@gabika9878778 môže,nechci zažiť,vlasy som.si trhala...3 nechty mi zliezli na rukách

kikavadi
20. apr 2023

Môžu to.chytit aj dospelí. My sme si tým prešli s manželom. Chytili sme to od deti. Deti priebeh celkom ok, no my dospelí to bolo iné kafe 🙄 dúfam, ze viackrát to už nikdy nedostaneme...

tatehotna
3. nov 2023

@kozova87 ked zliezli nechty aj to bolelo? ci ako to prebiehalo?

tatehotna
3. nov 2023

@slavomira236 ako prebieha to zliezanie nechtov? je to bolestive?

kikavadi
3. nov 2023

@tatehotna to zliezanie nechtov nebolo bolestivé. U mňa to bolo tak, akoby som mala diery v nechtoch od lôžka, ako nechty vyrastali. Alebo boli také oslabené časti. To postupne vyrastalo a potom už.rastli normálne nechty. Nezlupli sa mi naraz doslova cele nechty, len vyrastali s dierou akoby v strede nechtu. Mne toto zacalo tak 6-7 týždňov po prekonaní choroby. Ale deťom ani mužovi nechty nezliezali, iba mne. 4 na rukách a 2 na nohách.

slavomira236
3. nov 2023

@tatehotna nie nrbolelo ho . Ale musela som mu aj prelepovat necht. Lebo mu to tak vselijak viselo..

tatehotna
3. nov 2023

@kikavadi
@slavomira236 dakujem pekne za odpoved, budem cakat aky priebeh to bude mat u mna

lenka2518
30. jan 2024

Ahojte maminky , tiež máme túto chorobu aj keď náš pediater tvrdil že je to len chrípka - pretože malý je chorý, ma sople, kašle a 3 dní mal vysoké teploty .CRP mal nízke.Boli sme s ním 2x na pohotovosti druhá pani dr potvrdila že sa jedná o toto vírusové ochorenie , pretože mal zjavne červené celé dlane a medzi prstami tiež. Zatiaľ nevidím žeby to mal aj niekde inde , na nohách tiež nie a v ústach to neviem identifikovať nakoľko sú tam len nejaké ranky ale na afty to nevypada.
Samozrejme to doniesol zo škôlky kde sú takmer všetky deti nakazené a my dospelý doma tiež( kašeľ, teploty)
Mám otázku čo by som mu mohla dať na tie ruky ...má ich teplé a aj také flakate občas ho svrbia ale nesťažuje sa na pichanie ani že ho bolia , pľuzgiere nemá .
Je to nejaké pravidlo že tie nechty musia zliest ?toho sa najviac bojím ... Po akom čase mohlo ísť dieťa do škôlky opäť?
Ďakujem

Strana
z2