icon

Očkovanie 5 ročného dieťaťa

jedosko600
18. aug 2017

Dobry den, vcera sme absolvovali so synom 5.r. povinne ockovanie do ramena. vsetko prebehlo v poriadku. Natierala som okolie octanovou mastou. navecer teplota do 38. oo
podala som Panadol a bol v noci klud. Teraz rano opat trosku zvysena teplota a rameno zacervenene. matse maminky skusenosti ako dlho to moze trvat? myslim tie teploty? davala som aj studeny obklad..dakujem

nina4
•
18. aug 2017

@jedosko600 ahoj my sme boli tiež nedávno a tiež nás potrápila teplota tak do 38,5 začervenalo mu to riadne aj s opuchom na 3 deň sa začal sťažovať ,že ho boli celá rúčka tak som šla pre istotu ku lekárke .do karty nám napísala neprimeraná reakcia na očkovanie a potierať octanom na 5 deň po očkovaní už úplný kľud.
Tak držím palce aby ste mali kľud.

jedosko600
autor
•
18. aug 2017

dakujeme pekne..🙂

deni73
•
18. aug 2017

Dva dni mal syn zvýšenú teplotu, večer, tretí deň už nič.

jedosko600
autor
•
18. aug 2017

syn ma teplotu sj teraz 37.6..uvidim , co bude do vecera..davali ste aj studeny ibklad alebo ictan na okolie? na teplitu davam Panadol cipky..dakujem

h2
•
18. aug 2017

@jedosko600 Ahoj, my sme boli na očkovaní pred týždňom, nedostal to do ramena, ale do stehna. Večer sa sťažoval, že ho to bolí, v noci horúčka 39,4! Na druhý deň ešte teplota okolo 38,5, noha celá červená. Na tretí deň teplota 37,5 - 38, na ďalší deň už všetko v poriadku, bez teploty, bez bolesti. Dnes mu už na nožičke ani nič nevidno. Neboj, bude dobre, tie 2-3 dni sú úplne normálne.

h2
•
18. aug 2017

@jedosko600 Dávala som studený obklad, ale syn si to po chvíľke dal dole, že to nechce. Nič iné som nedávala.

jedosko600
autor
•
18. aug 2017

dakujem za povzbudenie...pekny den🙂

jedosko600
autor
•
18. aug 2017

h2 a mozme sa kľudne vecer osprchovat.? .aspon aj teplotka ustupi.. dakujem

jedosko600
autor
•
18. aug 2017

teraz ma syn rameno cele cervene,.opuchnute a zatvrdnute... neboli ho to. natierame cele rameno octanovou mastou...ustupi to? dakujem

nina4
•
18. aug 2017

@jedosko600 mňa teraz ešte napadlo lekárka nám odporučila ak nezaberie octan tak Heparoidom natrieť ale tie teploty si veru treba odkrútiť len sledovať aby nešli brutál hore

jedosko600
autor
•
19. aug 2017

dakuhem..uz je dobre..bez teploty

anicka245
•
19. aug 2017

Ahojte nas to caka o mesiac, robili vasim detom aj nejaku preventivnu prrhliadku, odber krvi pred ockovanim? Nasmu zatial doteraz nic nebrali a aj by som rada vedela aky ma krvny obraz a podobne..

evittam
•
19. aug 2017

@anicka245 Sama od seba to pediatricka urcite nespravi. Musíš o to požiadat.

jedosko600
autor
•
19. aug 2017

nerobila ziadne vyšetrenia..maly ma yz 3 den teploty kolísave...rucku celu zapalenu, bolestivu najma vecer..davam stale studene obklady a octanovu masticku..

amyqce
•
19. aug 2017

@jedosko600 ahoj my sme mali do stehna pred 1.5 mesiacom, vecer teplota 38.5, trvalo to asi dva dni, treti den uz nic. v pohode vsetko, malej som davala drzat mrazenu zeleninu obcas a zakazala moc skakat, prehrievat sa. s takou velkou sa uz dalo dohodnut. doma sme uz ani nevideli, kam bola pichnuta. mrzi ma to vase :/

jedosko600
autor
•
21. aug 2017

uz sme v poriadku...ďakujem mamicky za vsetky rady..😉