icon

Očkovanie dať alebo nie?

lusindocka
20. jún 2018

Mamičky keďže s očkovaním mám zle skúsenosti podajte vy máte nejaké zle skúsenosti treba očkovať môj synček dostal možno celoživotné následky z toho keďže syn má 3riky a nevie rozprávať a dostal mi choroby

Strana
z2
bambi2225
28. sep 2019

Strasne vela ludi nema ani sajnu o tom, aky je cele zdravotnictvo a farmaceuticky priemysel obrovsky biznis....

ivka225
27. okt 2019

@bambi2225 A samozrejme banda sibnutych citateliek Zeme a Veku a Hlavnych sprav vie uplne vsetko.

vendulka80
27. okt 2019

Mam najradsej tieto dristy o biznise hlavne ked na Ukrajine vypukla epidémia zaskrtu, ktorý tam podla vsetkeho dovliekli indickí študenti. Nech sa páči mamicky, naďalej dristajte “medicínske” informácie z netu a zachvilocku tu mame pliagy, ktore sa u nas vdaka ockovaniu nevyskytovali od roku 1980🤦🏻‍♀️

vendulka80
27. okt 2019

@vendulka80 a ďalšia vec, to, ze dieta nevie rozpravat v 3 rokoch nie je chyba očkovania. Najmä ked sama mamicka ma problem s písaním textu. Ale za vsetko moze ockovanie. Najmä u simplexných osôb. Aj za globálne otepľovanie.

bambi2225
27. okt 2019

Je uplne jedno co napisete, to bolo konstatovanie, ktore aj bez ohladu na diskutovane ockovanie plati. A kto tvrdi opak, je bud uplne zadubeny a naivny alebo sa snazi len ostatnych presvedcit o opaku.
Vidim vendulka, ze pracujes v zdravotnictve, podla prispevkov zrejme lekarka, takze presne vies o com hovorim. Ja zas mam najradsej lekarov, ktori sa snazia vsetkych presvedcit, ako pomahaju za pekny pohlad, a v pozadi nic take ako napriklad poistovne neexistuje. Najdite si na nete ake zisky vykazuju jednotlive poistovne za rok. Ale to vy hladat nemusite, vy to zrejme aspon odhadom viete. Takze lekar alebo zdravotnik, co sa snazi ludom nahovorit ako zdravotnictvo s biznisom nema nic spolocne, je len jeden velky pokrytec.

lusindocka
autor
22. nov 2019

@sellycka13 však viem ale môj syn musí užívať lieky od psychiatra inak by nespal a má poruchy správania

lusindocka
autor
22. nov 2019

@vendulka80 môj syn nevie rozprávať kvôli tomu že ho zaockovali a dostal mi následky poškodilo mu to hlávku chodíme na neurologiu a môžem sa modliť aby mi nedostal aj epi záchvaty však ja nikomu neberiem či zaočkovať alebo nie každý nech si spraví podľa seba keby ste zažila to čo my tak by ste očkovať nedali

lusindocka
autor
22. nov 2019

@dopepalacinka podľa mňa to je akú má kto imunitný systém môj syn mal zlu imunitný systém preto sme tak dopadli o cukrovke viem že dostávajú deti z očkovania

lusindocka
autor
22. nov 2019

@evittam nie nedám ho očkovať

lusindocka
autor
22. nov 2019

@tinaa64 ďakujem očkovanie je celé Zle

sellycka13
10. dec 2019

@vendulka80 ale ved keď sú očkovaní majú 100% imunitu a už aj nesmrteľnosť normálne tak epidémia nemohla vypuknut ved očkovanie je sväté..... Skúste si svoje dieťa zaočkovať 3 vakcinami naraz v jeden deň a uvidíte ako dopadne...

sasso97
1. jan 2020

Mamičky, mňa by zaujímalo ako dokážete, že chorobu spôsobilo očkovanie.

ivka225
2. jan 2020

@sasso97 Na zaklade clankov v zemaveku a hlavnych spravach predsa.

sellycka13
2. jan 2020

@sasso97 žeby lekárskou správou od RZP kedy privolaný lekár RZP skonštatoval zhoršené dychania, sok a alergickú reakciu po očkovaní??? Či zdá sa vám to málo?? Prežili sme strach, zúfalstvo a bezmoc ako rodicia , čo sa môže stať a prevážala nás sanitka s dieťaťom po prvom očkovaní do nemocnice na urgentny príjem. Či myslíte, že treba ešte pichať neškodné vakcinky zvesela naraz aj tri ako to lekári ľúbia, aby mali menej prace?? Ale kto chce čo chce nech si pichá a zvesela napicha všetko možné aj nemožné, keď tak veríte tým lekárom aké sú vakciny super, neškodné a budujú nám kolektívnu imunitu a naučené frázy 👍 veď ani lekári sami nevedia a ani sa nezaujímajú o presné zloženie vakcín, nie sú to chemici ani vedci, melú iba čo ich všeobecne naučili aké je očkovanie úžasné a oni to iba opakujú... Mne naša lekárka povedala, že ona robí iba to čo jej káže zákon...známa rodinná lekárka mi povedala, že ona si nepamätá, žeby pred 30 rokmi existovalo tak veľké množstvo vakcín pre deti a keď už mi pediatricka povedala, že vo vakcinach vidí momentálne v tomto období veľký rozmach biznisu je to už na zamyslenie..keby aspoň tým deťom nepichali 2 ci 3 dávky súčasne, ale ockovali neskôr, 1 dávku max a nie toľko vakcín tak by som videla význam v očkovaní, ale to co predvádzajú v tejto dobe len slepý by si nevšimol, že im ide predovšetkým o biznis a očkovanie a vakciny navyše núkajú ako bankové produkty akoby vôbec nešlo o zdravie tých detí...

madza11
31. aug 2020

Odporucam precitat si o tom ako su X nasobne prekrocene davky hlinika v hexa vakcine: https://www.sciencedirect.com/science/article/p...
Toto ignoranstvo mi staci na to sa rozhodnut. Inak vedeli ste ze Merck robil klinicke pokusy HPV vakciny s tym ze jedna z placebo skupin nedostala placebo (napr len solny roztok) ale dostali hlinik? A potom porovnavali neziaduce ucinky medzi vakcinou (ktora obsahuje hlinik) a placebo (ktore obsahovalo hlinik). Preco asi nevysiel ziadnt rozdiel?... Ak toto robia, ako im mozeme verit? Viete o tom ze v USA od isteho roku uz nic nevysudite od farma firiem ak pride k poskodeniu zdravia po ockovani? Je tam na to zakon ktory schvalili potom co ludia vysudili 6 bilionov dolarov na odskodnom... Preco asi?
Precitajte si toto napriklad: https://www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=...

Vacsina info tam ma priamo odkaz na vedecke studie/clanky, citacie.

Tiez je zaujimava kniha Hovorme o ockovani.

Spravte si svoj nazor.

majkl111
16. sep 2020

Ahojte prosim vas mam dcer 4.5 r ...neockovana vovec prislo nam predvolanie na ockovanie asi v 5 rokoch ..aj ked ich este nema.....uz sme dvakrat platilj s muzom.pokutu ze sme nedali ockovat ...lekar to hlasila..takze to aj dnes takto dopadne....chcem vediet moment.vysku pokuty my stale po 20 eur dostavame....dik....dostal.niekto pokutu za neockovanie v najblizsom case av akej vyske ???dik

sorayaardente
17. jan 2023

@sasso97 na základe toho,že v celom pribalom letáku je,že to môže vyvolať cukrovku a iné choroby 🤦ak si doktor alebo výskumník,pracuješ v obore,máš prístup k odborným článkom a k ,,iným prívalovým letakom,, bohužiaľ niektoré veci vidia len tí z oboru a pre bežného človeka sú tieto veci zamknuté...smutné je to,že doktori veľa veci vedia a mlčia...

lavinis
17. jan 2023

To sa pýtaj lekárov nie tu.

lavinis
17. jan 2023
sorayaardente
17. jan 2023
Strana
z2