icon

Očkovanie ročného dieťaťa - stav po očkovaní

saska121212
7. apr 2020

Ahojte. Večera sme boli na očkovanie. Maly ma rok- dostal 2 injekcie, do pravého a ľavého stehienka.
Je normálne, že vôbec nechce jesť, stále spi?
Včera bol tiež mrzutý, tiež spal 2x- dokopy 4 hodiny. No dnes ráno vstal o pól 7, a o 8 už spal. Do 10:40.
Teraz spi zas. Je to normálne?
Pediatrička dnes neordinuje- nemám sa kde pýtať.
Ďakujem za odpovede. 😶

Strana
z2
brezza
7. apr 2020

@brita7777
@queen_mary ja nechcem nikomu nic vnucovat ani nevyziadane rady nechcem davat. Tiez to nemam rada. Ale konspiracia to nie je, da sa to lahko dohladat, je to lekarsky nazor a logicky vysvetleny. Preto radsej nurofen po ockovani.

lenqua_12325
7. apr 2020

@brezza to nema význam vysvetľovať. Tazko vysvetlíš.

Panadol a Paralen je ta istá ucinna latka, paracetamol.
Nurofen je niečo ine, ucinna látka je ibuprofen.
Po očkovaní sa ma dávať prave ibuprofen.
Pise sa to na fľaštičke aj v pribalovom letáku.

victoria210
7. apr 2020

@katulkagajdos gellifil ma pravdu.Najprv si poriadne naštuduj co obsahuju a co sposobuju tie "vakciny".Naivna to mater ked si mysli ze horšie ako teplota,začervenanie sa nemože stať.Ja mam skoro dvoj rocnu uplne neockovanu dceru.A na nej mozem vidiet,na bezproblemovom vyvoji,od spania od narodenia... az po vyvoj reči.A som nesmierne vďačna ze som si naštudovala o tych vakcinach este pred tym nez sme ju splodili.Trošku zdraveho sedliackeho rozumu.Take male dieťa,ktore pije materske alebo umele mliečko nedostane napriklad rakovinu (časom nejake ine poruchy,napr. : reči,pohybu,nervovej sustavy len tak.Prepačte rozpisala som sa🙂

gelifil
8. apr 2020

@lenqua_12325 uz ma vymazali😝

lenqua_12325
8. apr 2020

@gelifil to je v pohode, ja uz mam aj internú postu 😂😂😂😂😂

lenqua_12325
8. apr 2020

@gelifil to uz je aká úroveň vymazať uplne normálny komentár???? Pravda sa ťažko číta. Vies...

gelifil
8. apr 2020

@lenqua_12325 tak-tak, pravda kole oci

Strana
z2