icon

Očné bielko 7 týždňového dieťaťa nie je celkom biele

mikucp
19. dec 2014

Chcel by som sa opýtať či je problem u 7 týždňového novorodenca ked očné bielko nie je celkom biele. Očká má zatial modré tak aj bielko trošku zaťahuje do modra ale fakt len slabúčko ako by len tieň.

libertine
•
19. dec 2014

ja neviem, ci to je problem u vas, ale nasa to tak mala tiez a je zdrava.

mikucp
autor
•
19. dec 2014

Zmyzlo jej to?

lorela
•
19. dec 2014

@mikucp Aj naša. Myslím, že je to celkom bežné. Samé to zmizlo.

mikucp
autor
•
19. dec 2014

Len som bol vystrašený touto chorobou "Osteogenesis imperfecta" preto trochu stresujem

lorela
•
19. dec 2014

@mikucp Najlepší "radca" je vždy lekár, ak máš obavy, opýtaj sa pri najbližšej príležitosti jeho.
A najhorší "radca" je internet, hlavne v oblastiach, v ktorých je človek laikom. Internet je ale dobrý pomocník 😉.

mikucp
autor
•
19. dec 2014

@lorela kolko mala tvoja malá ked jej to zmizlo?

lorela
•
19. dec 2014

@mikucp To si presne nepamätám, po pár týždňoch od narodenia. Možno do 3 mesiacov.

mikucp
autor
•
19. dec 2014

@lorela Ďakujem ti

lorela
•
19. dec 2014

@mikucp Za málo.

latvia
•
20. dec 2014

@mikucp prosimta nestras s osteogenesis imperfecta 😝 tam su ovela castejsie ine priznaky nez ocne bielko, naco hned mysliet na take choroby? 😅 je nieco ine na dietati okrem toho ocneho bielka?

mikucp
autor
•
22. dec 2014

Nič iné nevidíme. Napr. čo by sme mali pri tom vidieť?

fanutty
•
23. dec 2022

@mikucp Ahoj, viem, že je to dávno, ale chcem sa spýtať, ako to dopadlo? Tiež som si práve všimla, že má môj syn modré bielka. Ďakujem

nikned
•
26. mar 2024

@fanutty dobry den. Ako to u vas dopadlo? Ak nasa mala ma modre ocne bielka. Ma 8 mes. Vdaka

deniiisia
•
22. nov 2024

Ahojte, ako to dopadlo s detickami? Boli ste aj na vysetreni? My mame 4m a tiez mame take modraste