icon

OČR na dieťa. Ako to funguje?

23. jún 2026

Ahojte, poradte, moze mi dat detska lekarka ocr od zajtra do nedele, s tym,ze tam uz druhykrat nebudem musiet osobne chodit? Alebo budem musiet ist v ponelok to ukoncit? Buduci tyzden uz musim robit, ci uz dieta bude zdrave ci nie, takze ocr potrebujem od zajtra do konca tyzdna. Vdaka

zuzacka16
•
23. jún 2026

záleží od dr..niekto v pohode dá a niekto povie, že buď príďte v pondelok alebo teda v piatok, ak chceš od pondelka ísť robiť a niekto hneď aj ukončí..

anonym_fb41f7
•
23. jún 2026

Moze, ale ci to tvoja detska urobi je len na nej. Nasa chce stale aby sme prisli pred ukoncenim, zastupujuca ukoncila bez toho aby sme museli chodit.

autor
•
23. jún 2026

Diky, tak zajtra otestujem 🙂

anonym_4c379d
•
24. jún 2026
@anonym_autor

Diky, tak zajtra otestujem 🙂

@anonym_autor ja ani nechodim ak netreba ze mame obyc sople a pod, zavolam ze potrebujem vtedy zacat ocr a zavolam kedy chcem ukoncit

autor
•
25. jún 2026
@anonym_4c379d

@anonym_autor ja ani nechodim ak netreba ze mame obyc sople a pod, zavolam ze potrebujem vtedy zacat ocr a zavolam kedy chcem ukoncit

@anonym_4c379d a vsetko to funguje elektronicky? Netreba ziadne papiere nikam nosit/posielat?

anonym_4c379d
•
25. jún 2026
@anonym_autor

@anonym_4c379d a vsetko to funguje elektronicky? Netreba ziadne papiere nikam nosit/posielat?

@anonym_autor nefunguje to elektronicky
Papier mi dorucia a ten sa dava zamestnavatelovi