icon

OČR na dieťa. Ako to funguje?

23. jún 2026

Ahojte, poradte, moze mi dat detska lekarka ocr od zajtra do nedele, s tym,ze tam uz druhykrat nebudem musiet osobne chodit? Alebo budem musiet ist v ponelok to ukoncit? Buduci tyzden uz musim robit, ci uz dieta bude zdrave ci nie, takze ocr potrebujem od zajtra do konca tyzdna. Vdaka

zuzacka16
23. jún 2026

záleží od dr..niekto v pohode dá a niekto povie, že buď príďte v pondelok alebo teda v piatok, ak chceš od pondelka ísť robiť a niekto hneď aj ukončí..

anonym_fb41f7
23. jún 2026

Moze, ale ci to tvoja detska urobi je len na nej. Nasa chce stale aby sme prisli pred ukoncenim, zastupujuca ukoncila bez toho aby sme museli chodit.

autor
23. jún 2026

Diky, tak zajtra otestujem 🙂

anonym_4c379d
24. jún 2026
@anonym_autor

Diky, tak zajtra otestujem 🙂

@anonym_autor ja ani nechodim ak netreba ze mame obyc sople a pod, zavolam ze potrebujem vtedy zacat ocr a zavolam kedy chcem ukoncit

autor
25. jún 2026
@anonym_4c379d

@anonym_autor ja ani nechodim ak netreba ze mame obyc sople a pod, zavolam ze potrebujem vtedy zacat ocr a zavolam kedy chcem ukoncit

@anonym_4c379d a vsetko to funguje elektronicky? Netreba ziadne papiere nikam nosit/posielat?

anonym_4c379d
25. jún 2026
@anonym_autor

@anonym_4c379d a vsetko to funguje elektronicky? Netreba ziadne papiere nikam nosit/posielat?

@anonym_autor nefunguje to elektronicky
Papier mi dorucia a ten sa dava zamestnavatelovi