OČR na dieťa. Ako to funguje?
Ahojte, poradte, moze mi dat detska lekarka ocr od zajtra do nedele, s tym,ze tam uz druhykrat nebudem musiet osobne chodit? Alebo budem musiet ist v ponelok to ukoncit? Buduci tyzden uz musim robit, ci uz dieta bude zdrave ci nie, takze ocr potrebujem od zajtra do konca tyzdna. Vdaka
Moze, ale ci to tvoja detska urobi je len na nej. Nasa chce stale aby sme prisli pred ukoncenim, zastupujuca ukoncila bez toho aby sme museli chodit.
Diky, tak zajtra otestujem 🙂
Diky, tak zajtra otestujem 🙂
@anonym_autor ja ani nechodim ak netreba ze mame obyc sople a pod, zavolam ze potrebujem vtedy zacat ocr a zavolam kedy chcem ukoncit
@anonym_autor ja ani nechodim ak netreba ze mame obyc sople a pod, zavolam ze potrebujem vtedy zacat ocr a zavolam kedy chcem ukoncit
@anonym_4c379d a vsetko to funguje elektronicky? Netreba ziadne papiere nikam nosit/posielat?
@anonym_4c379d a vsetko to funguje elektronicky? Netreba ziadne papiere nikam nosit/posielat?
@anonym_autor nefunguje to elektronicky
Papier mi dorucia a ten sa dava zamestnavatelovi

záleží od dr..niekto v pohode dá a niekto povie, že buď príďte v pondelok alebo teda v piatok, ak chceš od pondelka ísť robiť a niekto hneď aj ukončí..