icon

Od čoho vznikajú škrabance na tele detí?

8. dec 2024

Prosím vás od čoho môžu byť takéto škrabance?
Syn 5 ročný sa škriabe od piatka, má to prvá a druhá foto na nohách a tretia foto na chrbte.
Kiahne mal tento rok v apríli, mal dosť veľa vyrážok tak hádam to nedostal ešte raz. A insie nás nenapadá čo to môže byť.

Strana
z2
earlgrey
9. dec 2024

@autorka
Blchu nájdeš aj cez deň...ale tak zázrak ak ju niekto nájde...to v noci sme písali o plošticiach, že v noci sledovať

autor
9. dec 2024

@nikaeli Uvidím čo nájdem zatiaľ nič. a je normálne vidieť blchu ja si neviem ani predstaviť aké to je veľké?

nikaeli
9. dec 2024

Ako špendlíková hlavička, ktorá veľmi šikovne a rýchlo skáče. Prstom ju nezapučíš, musíš nechtom....

earlgrey
9. dec 2024

@nikaeli Ja som ju pripučila prstom a asi 5 minút držala prst na tom mieste...panika hrozná 😂 a potom mama mi doniesla servítku, do toho som ju dala, pučila a pučila a pučila niekoľko minút...normálne celú svoju frustráciu som si na nej vybila 😂 a až potom na to pozrela a vážne to bolo také malinké, že som ďakovala Bohu a všetkým svätým za to, že sa mi ju podarilo chytiť...

autor
9. dec 2024

@earlgrey Veď práve keď je to také malinké či to vôbec nájdem ak je to ono.

earlgrey
9. dec 2024

@autorka
A už si dnes dala prať všetko? začni tým

katie253
9. dec 2024

Má asi tak 2-3 mm, skáče rýchlo tá sviňucha...

majka99999
9. dec 2024

Ono ten fogger je drahy, ale funguje. Hovorim, oprala som vsetko a zbytocne. Lebo ona ostala v izbe. Ja som jednu chytila pod pohar a ked vyskocila hore smerom ku dnu, tak som rychlo papier podlozila, vodu napustila a splachla.

autor
16. dec 2024

Ahojte, ja som aj zabudla ozvať sa sem.
Prehľadala som celý dom všetko možné aj nemožné nikde nič som nenašla.
Odvtedy ešte pribudli 2 štípance pridám fotku.
A pár dní máme pokoj.
Neviem odkiaľ čo ho mohlo postipat. Aj to ma napadlo či nebolo to niečo v škôlke.

autor
16. dec 2024

Pred týždňom mu pribudli ešte tieto na ramene, odvtedy nič nové nemá.

Strana
z2