icon

Od koľkých mesiacov môžem dať dieťaťu detský paralen?

noeminka28
31. dec 2014

Od kolkych mesiacov mozem dat detsky paralen?

katrin21
•
31. dec 2014

malym skor cipok sa dava do zadočku, alebo brufen sirup, lebo tabletku zjest velmi nevedia....

sharlotta
•
31. dec 2014

Tam je to skor od kil, ani nie tak od mesiacov. Paralen sus - na krabicke je od 3 mesiacov/5kg.

lorela
•
31. dec 2014

@noeminka28
@katrin21
Detský Paralen aj Panadol vo forme sirupu môžu užiť deti od 3 mesiacov. Množstvo podľa váhy z tabuľky v príbalovom letáku alebo podľa pokynov lekára.
Ale existujú aj vo forme tabliet a čípkov.

noeminka28
autor
•
31. dec 2014

No ona ma uz skoro 7 kg . A ten paralen sus
su tabletky . Viete ja sa , mam prve babatko. Ona horucky to nechcem paralen, kasle horuckypcipkynlikasleralen jeparaletaka tabletka ze da do kopy vsetko skoro... tak preto sa pytam.

noeminka28
autor
•
31. dec 2014

Nooo a sirup by bol este lepsi

noeminka28
autor
•
31. dec 2014

Mam sprosty telefon 😠

lorela
•
31. dec 2014

@noeminka28 Paralen SUS je sirup, ktorý jej môžeš podať. Ak sa do troch dní stav nezlepší, choďte k lekárovi. Tuším spomínaš aj kašeľ, na ten treba tiež niečo predpísať.

noeminka28
autor
•
31. dec 2014

Na kasel mam stoptusin . Dakujem velmi za rady 🙂

kimina7
•
1. jan 2015

Su uz od troch mesiacov sirupy, davala som striekackou..neskor sa nam viac osvedcili capiky. Taletka polka sa moze od 6 rokov, ale hovoria, ze aj to len preto od 6, ze skor to nevedia prehltnut. Ja aj tak roztlacim a miesam s vodou na lyzicke a tak dam

kimina7
•
1. jan 2015

Sory, teraz citam, ze detsky....ja davam od 6 rokov polku co je uz aj pre dospelych...ale na krabicke by mali byt pre aky vek je urceny ten detsky