Od ktorého mesiaca môže piť dieťa cibuľový sirupček?
28. jún 2010
Ahojte mamicky podla vas od ktoreho mesiaca moze babo domaci cibulkovy sirupcek ?ja mam 5 mes.dcerku dakujem
@katka22r ja by som s kludom davala, aj som to robila, ja som skor za prirodne;; alebo hoemo.. sirup..
mne skor vadi chemia, u deti.. 😉 a takych malych...
latvia , sacharoza a iny sajrajt v sirupopoch nevadi..? 😕
ja osm pouzivala med alebo hnedy cukor.. 😉
ale u tak maleho skor cukor... 😉
ja by som cibuľový nedala predsa len ten cukor a med nie sú vhodné, a sú aj iné a prírodné lieky na kašeľ, nemusí to byť hneď chémia ako píše erika..
nám lekárka najprv dáva prírodné až tak chémia ak nezaberie prírodné (myslím teraz len pre malého) mali sme hedelix proti kašľu, je to čistý brečtan, a pomohol vykašliavať....a takých je na trhu iX.....

podla toho co preferujes 😉 v 5 mesiacoch sa cibula este neodporuca, najskor by som ju dala(ale fakt v nutnom pripade) po 7.mesiaci, niektore stranky pisu po roku.predpokladam ze myslis cibulu posypanu cukrom, ktora pusti stavu....tak ak ti nevadi ten cukor, a cibula, dietatu by to nejak velmi uskodit nemalo...(niekto zaliva cibulu medom, to by som urcite nedala do roka)...ale radsej by som dala klasicke detske sirupy na kasel(predpokladam ze cibulovy chces dat na chorobu)