icon

Odber krvi a moču u 4 mesačného dieťata

livia341
25. júl 2012

Čo može byt príčinou, aby dr. zobrala vo velmi malickému dietatu moč aj krv? aké choroby a vysetrenia mozu byt?

lalinko2010
25. júl 2012

@livia341 nepovedala ti lekárka že prečo???? moč sme museli aj mi dávať keď mal malý 5-6 mesiacov, ale krv ešte nie, ale tú mu brali keď mal 8 mesiacov na imunologii a potom keď mal 23 mesiacov, ale v nemocnici, ale to sme bolo hospitalizovaný. mala si sa spýtať, že prečo to robí????

livia341
autor
25. júl 2012

Zabudla som sa pytat, zavolam lebo nemam dobrý pocit a akurát vcera sme mali stretko s mamickami a maju starsie deti ako náš syn tak, ze este im nebrali.

livia341
autor
25. júl 2012

@lalinko2010 ja som bola v tom , že sa robia vyšetrenia a iba ked na nete som nezistila nic tak až potom som sa mamičiek opýtala. Volala som dr. nedvíha asi dovolenku majú.

lalinko2010
25. júl 2012

@livia341 lekárka ti musí povedať že prečo berie krv, moč ešte chápem, lebo to sme aj my museli, to som brala, ale to bolo fakt niekedy keď mal malý 5-6 mesiacov a potom som zmenila lekárku, radšej.

strapco13
25. júl 2012

@livia341 krv a moc sa mozu brat aj preventivne, v ramci poradni, ale aj ked ma dietatko teplotu a nie celkom jasne priznaky choroby, tak potrebuje dr vylucit, ci sa nejedna o zapal mocovych ciest
krvny obraz..ti povie ci sa jedna o bakterialny alebo virusovy zapal, moze zistovat anemiu
ak zobrala biochemiu..tak cukrovka, dehydratacia, dostatok zeleza ci ma, pecenove testy...
tam je strasne vela moznosti
pri kazdej chorobe sa moze odobrat krvny obraz..ale aj prevencia