Odkašliavanie
Ahojte,chcem sa poradit,ci ste nezazili nieco podobne.dcerka mala asi pred mesiacom laryngitidu,celkom dobre sme to zvladli,no ostalo jej az doteraz take lahke odkasliavanie,akoby len z hrdla,take ee hmhm,alebo ako to opisat..je to len obcasne,v noci nic,niekedy aj pol dna nic.uz som sa tu niekde docitala,ze to moze byt predzvest alergie.
kamoskina mala ma caste laryng. a lekar im povedal-ze to cistenie a kaslanie moze trvat aj 6 tyzdnov po. Ale kdesi sa dopocula-ze nieco moze mat na svedomi zlaty staf.-dali krv na rozbor a dostali antibiotika.
Dakujem pekne,este pockam a asi pojdem k lekarke.6 tyzdnov este nepreslo,takze uvidime.ja ako alergicka mam des z toho,ze ju bude mat a moje dieta...ach.radsej nieco,co sa da preliecit.
@anna137 Zatiaľ sme to nejak neriešili, nakoľko od marca je už 2x chorá, a keďže kašeľ niekedy trvá aj 6 týždňov, tak čakám, ako sa to vyvinie. Nekašle úplne každý deň, teraz mám už pocit, že jej to pomaly prechádza. Keď pokašlievala, tak to bolo rovnaké ako si písala, len také ehm, ehm, ako keď ťa bolí hrdlo ... a potrebuješ zakašľať. Neviem, ako to popísať...
tak naše deti tak reagovali na reflux, treba skúsiť aj to keby sa ten kašel nevytratil
@meusicka nasla som len pastilky a caj.a ten sa mi teda zda super.vobec som tu bylinku nepoznala.aj mne teraz pomohla,lebo mam zapalene hrdlo.dcerke to pomaly mizne,aj ked raz dva krat za den isto este kuckne. Ak ma mat alergiu,tak asi s tym vela nenarobim.ale skusim vsetko.vdaka za tip.
@anna137 nemoze mat reflux?moj syn to ma zhorsene ked poje viac mliecnych veci,tak sa mu to zhorsi....a ma reflux...ta kyselina totiz "drazi a natravuje"trubicu a to potom drazdi cloveka ku kaslaniu i ked nema ziadnu virozu ani nic podobne cize po tejto stranke je clovek zdravi

@anna137 Aj ja to teraz prežívam s mladšou dcérou. My sme všetci alergici, jedine ona ešte sa držala. Ale popri tom ako od marca už 2x bola chorá, ten kašeľ stále ostáva.