Odkiaľ získať okluzor na detské oči?
Ahojte, odkial ich objednavate a aku znacku?
A druha moja otazka, lekarka nam kazala na 6 hodin prelepovat. Avsak 6 hodin mu neviem dat v jednom kuse aktivity na blizko. Je to nerealne. :( Odporucila na tablete annasoft appku, ale na ostatne aktivity okrem lega nic nehovorila.
Moze mat teda prelepene oci aj pri beznych cinnostiach? Pomaha na tupozrakost?
Ma 4 roky, a 65% na slabsie oko.
@anonym_autor nam usila kamoska a dcera si vybrala obrazok aky chcela.
Skladali sme mensie puzzle, robili nahrdelniky z koralok, triedili hrasok a fazulku "ala Popoluška" 😁 , kupila som taku aktivitu v Pepco (male stvorceky nalepovacie a lepit do obrazku, alebo diamantove malovanie), malovali antistres malovanky
ahoj napis mi
My si vzdy vypytame recept u ocnej a kupujeme v lekarni zdravotnicke pomocky Proophta junior. Vacsinou nam to musia objednat, lebo nemaju 100 ks na sklade.
Co sa tyka prelepovania, my mame 3 hodiny a davam aj bezne cinnosti, len dbam na to, aby sme boli v interieri. Snazim sa samozrejme cinnosti, kde oko akomoduje, ale nie furt. Ty to mozes aj rozdelit ze 3 a 3 hodiny. Vonku totiz nema priestorove videnie a slnko jej taha oci, teda to jedno neprelepene oko. A raz ked som jej to zabudla odlepit a bola na odrazadle, skoro mi ju zrazil autobus 🤦🏻♀️ siel zo strany zalepeneho oka a ona ho nevidela.
@anonym_autor okluzor predpise doktorka a maju ich v zdravotnickych potrebach alebo niekedy aj v lekarni. My kupujeme online farebne Ortopad master aid.
@anonym_autor a dcera ich nosi v skolke, rano nalepime a ked idu von si odlepi alebo ked isli spat.

šijem okluzory zo softshellu, pozri moj profil 🙂