Odpadávanie nechtu na nohe

nicole0601
10. apr 2021

Ahojki idem si po radu.. moj 3 rocny syn si pribuchol nohu o dvere ked ich zatvaral 🤦‍♀️mal to opuchnute a cervene.. us ho to vobec neboli..teras mu odpadava necht na nohe.. ma niekto stim to skusenosty? Mala bi som navstivit lekara? Citala som podobne diskusie kde sa pisalo ze to samo odpadne a narastie novy.. budem vdacna za kazdu radu..

elenajezova
10. apr 2021

@nicole0601 Presne tak. Odpadne a narastie nový... Laik so skúsenosťou...

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
makakova
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
rosavia
10. apr 2021

@nicole0601 na nohe rastie necht velmi dlho. Udrzuj to miesto ciste. Mne bolo odporucene macat si nohy v slanej vode, kym necht nezacal rast.

andreatytler
11. apr 2021

@nicole0601 Nasmu synovi spadla tazka vec na palec, pytala som sa doktora co robit ak to zacne odpadavat. Povedal ze nic... ze to nie je nebezpecne. Ze novy nech pekne narastie pod tym odumretym. Ak tm neni zapal alebo iny problem, netrapila by som sa koli tomu. Niekedy to moze byt neprijemne ked sa necht drzi len na malom kusticku a zachytava sa o ponozku alebo topanku. Vtedy prelepte leukoplastom az do doby kym uplne neodpadne.

simsalabim
11. apr 2021

Novy nechet moze po uraze vyrastat aj zdeformovany, ak si poskodil lozko. Mne sa nechet upravil az tak 10 rokov po uraze. Dlho mi vyrastal taky pazurisko.... v lete som si ho lepila leukoplastom, aby si ma nepomylili so strigou 😅