icon

Odpadlo vám už dieťa?

kaluzka
14. júl 2018

Včera o 3:30 ráno mal syn 12-ročný teplotu 38,5. Dala som mu tabletku nurofenu. Vstal z postele že ide cikať. Vycikal sa po stojačky a otočil sa a v tom som videla že je mimo a zviezol sa jemne na mňa. Držala som ho v náručí a kriesila rukou a volala naňho. Prebral sa. Tak som ho rýchlo že odvediem do postele ale to isté znova. Zasa som ho rukou ťapkala a oprskala vodou a pomaly sa prebral. Položili sme ho na zem a volali sanitku. Potom bol už pri vedomí. V nemocnici nič nezistili že asi viróza aj keď nemá žiadne príznaky. Pred odpadnutím sa mu vraj zatmievalo pred očami a čas medzi idpadnutiami si pamätá aj všetko potom. Lekár tvrdil že je to u detí veľmi časté. Máte s niečím podobným skúsenosti? Veľmi sme sa vystrašili a stále si v hlave premietam či som tomu nemohla zabrániť ☹

Strana
z2
pianina
15. júl 2018

Ja som ako dieta,vlastne az doteraz odpadavam.V 30ke mi zistli syndrom lepivych dosticiek.Ale chodila som ako dieta po vela,vela vysetreni a nic.Ale u mna to je skor asi psychika.

sroman234
23. jún 2020

Pred rokom mal som 15r to iste sa stalo aj mňe zvracal som 4 krat a potom som vstal a išiep som sa vycikať a odpadol som a odvtedy mam psychiku narušenú ked idem na wc vždy musi ist niekdo somnou a odvtedy mam problemy z tlakom mam nizky a niekedy vysoky a kes si meriam horúčku tam 36

tatiana1410
20. dec 2024

@ibrunova a boli ste vždy u lekára s tým ,stalo sa to dnes dcére mala 4 ročná stála pri linke a padla merala jej teplotu nemala ,za 15 minút už mala 38,5 ,vracala 1x dala jej diazepam lebo mala febrilne kŕče pred 2 a pol rokom,lebo teraz spi teplota jej klesla že vyzerá v poriadku

Strana
z2