icon

Odporúčania na kvalitný vstrebateľný vitamín C pre deti

mama4444
28. sep 2026

dobrý deň, odporučte mi prosím vás kvalitný vstrebateľný vitamín C pre deti na podporu imunity.
Poprípade ešte aké kvalitne lieky ktoré sa naozaj vstrebAJÚ a robia aspoň trošičku zázraky dávate svojim deťom od SEP- MAR.
Ďakujem

anonym_16678c
•
28. sep 2026

aky zazrak od vitaminu C ocakavas? Ma tvoje dieta zisteny jeho nedostatok? Ak nie tak vsetko navyse aj tak vypisa 🤣 Kazdopadne naozaj sa vstrebava aj zo samotneho ovocia. Ale ak chces doplnok najvyssiu vstrebatelbost maju lipozomalne doplnky vitaminu C.
Mne na imunitu sa osvedcilo davat vit D3 a hned pri prvych prizmakoch hlivu ustricovitu s probiotikami uz viac krat choroba po par dnoch uplne odoznela bez vyvrcholenia ale naozaj to musi byt vcas.

anonym_a25d14
•
28. sep 2026

Celé roky kupujem obyčajný celaskon

mama4444
autor
•
28. sep 2026
@anonym_16678c

aky zazrak od vitaminu C ocakavas? Ma tvoje dieta zisteny jeho nedostatok? Ak nie tak vsetko navyse aj tak vypisa 🤣 Kazdopadne naozaj sa vstrebava aj zo samotneho ovocia. Ale ak chces doplnok najvyssiu vstrebatelbost maju lipozomalne doplnky vitaminu C.
Mne na imunitu sa osvedcilo davat vit D3 a hned pri prvych prizmakoch hlivu ustricovitu s probiotikami uz viac krat choroba po par dnoch uplne odoznela bez vyvrcholenia ale naozaj to musi byt vcas.

@anonym_16678c dakujem. aku hlivu pouzivate?

mama4444
autor
•
28. sep 2026
@anonym_a25d14

Celé roky kupujem obyčajný celaskon

@anonym_a25d14 aky pls?

anonym_a25d14
•
28. sep 2026
@mama4444

@anonym_a25d14 aky pls?