icon

Odporúčanie na záťažovú deku pre autistické dieťa

16. okt 2025

Ahojte maminky, prosím Vás odporučíte mi záťažovú deku pre 6 ročného syna - autistu. Kde ste kúpili? Máte niekto aj z Temu? Dá sa prať v práčke? Čím je plnená? Je príjemná na dotyk?

kacena4
16. okt 2025

vyskusaj v prvom rade obycajnu deku ci ju vobec bude chciet zniest na sebe. ja tak pouzivam roky klasicku tazku deku (hrubu) ako zatazovu deku a su obdobia kedy ju neznesiem ono je v nej dost teplo. inak origos sa kupuje podla vahy cloveka plnena je pieskom a teda v pracke by som ju neprala na dotyk je tak ako ostatne deky. inak nemam rada ked niekto povie autisticke dieta - nie je to dieta s autizmom 😉

autor
16. okt 2025
@kacena4

vyskusaj v prvom rade obycajnu deku ci ju vobec bude chciet zniest na sebe. ja tak pouzivam roky klasicku tazku deku (hrubu) ako zatazovu deku a su obdobia kedy ju neznesiem ono je v nej dost teplo. inak origos sa kupuje podla vahy cloveka plnena je pieskom a teda v pracke by som ju neprala na dotyk je tak ako ostatne deky. inak nemam rada ked niekto povie autisticke dieta - nie je to dieta s autizmom 😉

@kacena4 Ja som to tak nenapísala originál 🙂 Bolo to upravené adminom.

minenkaa
16. okt 2025

@anonym_autor ja tiež používam ťažkú deku alebo dve keď mi treba

andrejka1974
16. okt 2025

@anonym_autor najprv vyskúšaj klasickú paperovu perinu moja takú miluje

anonym_541871
17. okt 2025
@kacena4

@kacena4 autisticke dieťa a dieťa s autizmom je to iste. Co riešiš?

kacena4
17. okt 2025
@anonym_541871

@kacena4 autisticke dieťa a dieťa s autizmom je to iste. Co riešiš?

@anonym_541871 nie nie je to to iste je to v prvom rade DIETA az potom s postihnutim v tomto kontexte to vyznieva skaredo - ale to je moj nazor - ja vnimam dieta na prvom mieste nie autizmus...

anonym_541871
18. okt 2025
@kacena4

@anonym_541871 nie nie je to to iste je to v prvom rade DIETA az potom s postihnutim v tomto kontexte to vyznieva skaredo - ale to je moj nazor - ja vnimam dieta na prvom mieste nie autizmus...

@kacena4 🙄🤦🏻‍♀️