icon

Odporučíte kvalitné umelé slzy pre ročné dieťa?

8. jún 2024

Viete nejaké odporučiť?

syslik81
8. jún 2024

v prvom rade pre tak male dieta treba k dr a on ich musi odporucit ..

nitka1157
Autor odpoveď zmazal
autor
8. jún 2024

Boli sme dr nám nepomohla. Zhaname novú ale zatial potrebujem upokijit zacervenane oci. Ocuflash mu nerobi dobre. Nesom blba a viem ze treba k očnej. Boli sme tam hned ked mu zacali cervenat oci

jamidea
8. jún 2024

Neviem odporucit, nie som lekar. Ale viem, ze ocuflash mne velmi zhorsil zacervenane oko, kedze obsahuje ocianku a ja som alergik. Ja na oci pouzivam roky optalmi septonex, aj teraz maly dosiel z 3dn. vyletu s cervenym okom tak striedam mast s kvapkami. Ale moj ma 8r.

autor
8. jún 2024

@jamidea presne, aj on má z ocuflash viac červené.. Mal len také cievky a teraz odkedy dávame ocuflash tak celé sú červené obe oči. Aha noo skúsim pozrieť alebo sa opýtať v lekárni

betulinka1
8. jún 2024

Chod inemu ocnemu, alergologovi. To povedala dr, ze ma suche oko?

autor
8. jún 2024
autor
8. jún 2024

Povedala že mu nič neni ale mám dávať ocuflash a pritom má úplne cervene oči.. Veď hovorím že riešime iného očného, to nieje len tak dostať sa tam.. V našom meste detska ocna ani neni..

svokrinjazykmonika
8. jún 2024

Aj svrbia, šúcha si ich? Nie je to alergia? Na to sú fenistil kvapky. Ale ako tie do úst kvapky, nie na oči. 😅 Aby sme sa rozumeli

autor
8. jún 2024

@svokrinjazykmonika nemá potvrdenú žiadnu alergiu.. Ma to uz tyzden. Boli sme zaciatkom tyzdna u ocnej ale 0 bodov.. Chystám sa aj za pediatrom.. Šúcha si oči áno.. Ale nedovolim mu

betulinka1
8. jún 2024

Normalne by som poprosila detského lekara aby predpisal pamycon kvapky do oka na preliečenie. Ked si ich sucha nieco tam bude za problem. Skus mu vytierat oci harmancekom.

svokrinjazykmonika
8. jún 2024

Neviem, moja mala prvý rok takú strašnú alergiu, oči červené, opuchnuté, svrbeli ju strašne. Asi tri týždne to trvalo. Niečo muselo vtedy kvitnúť také protivné lebo aj mne bolo horšie. Tak doktorka dala fenistil kvapky a trošku to pomohlo. Tiež som chcela niečo priamo do očí na alergiu pre bábätká ale nezohnala som, že také nič nie je pre najmenších. Keď bolo najhoršie tak som jej dala asi dva krát moje očné kvapky.
Čo ja viem tak alergologia sa zvykne riešiť až okolo tretieho roku dieťaťa, tak ako si myslela že nemá nič potvrdené?

autor
8. jún 2024

@svokrinjazykmonika neviem kedy sa rieši alergológia. Myslela som to tak že doteraz sme nemali problém a ničím podobným a ja ani muž niesme alergici. Neviem čo robiť tento víkend je pre mňa utrpenie, vzdy ked nanho pozriem lebo naozaj neviem z coho to moze byt :/

svokrinjazykmonika
9. jún 2024

Jasné, ale napriek tomu to môže byť alergia, aj u nás to trvalo tri týždne a ako prišlo tak odišlo. Tento rok to nemá zatiaľ vôbec. 🤞 Detská imunita je prvé roky taká nestála.

autor
Autor odpoveď zmazal
svokrinjazykmonika
9. jún 2024

Moja mala tiež žilky popraskané ale skôr aj okolie očí červené a opuchnuté viečka, hlavne spodné.