icon

Odstávajúce ucho u bábätka: Ako pomôcť?

7. feb 2025

Mojmu babatku odstava 1ucho je to tym ze sa jej pokrci a prilahne si ho … prosim poradte co nato?mozem jej ho nejak prilepit z leukoplastom?

fairyy
7. feb 2025

to naozaj? prosim nelep jej to s leukoplastom ... je to drobec proste si prilahne usko, tak ked si vsimnes jej to naprav cas od casu ...ak jej realne usko odstava, nielen kvoli prilahnutiu, je to vrodena chyba a spomen to pediatrovi, usi jej budu rast a je tam teda mozna korekcia a pediater poradi ako

anavixy
7. feb 2025

Nemyslim si ze to bude len z prilahnutia, ale keby ano, tym lepsie, ved to prilahnutie vies hravo korigovat a napravit. Zvyknu sa uska aj lepit, su aj rozne na to urcene pomocky, ale to musi byt dlhodobe a efekt skor nijaky, to odkonzultuj s pediatrom, nech zbytocne netrapis seba aj dieta.. male odstavanie vlasky zakryju a velke tak ci tak bude treba napravit chirurgicky - nechala by som na dieta.

sisska96
7. feb 2025

Vyskúšaj lepiť. Ak nebude fungovať tak buď ostane takto alebo plastický chirurg spraví to .

petronellla87
7. feb 2025

Moja mladšia to tak mala. Keď sa začala viac hýbať tak sa jej uško dalo samé do normálnej polohy🙂

buducamama
7. feb 2025

Este pockaj ako sa to vyvinie, este je malinka a ma jemnucke chrupavky, ak aj na nom spala, tak moze byt odstavajuce, ale to je len chvilkova zalezitost a lezanim na boku sa jej napravi. Zeda vravim z vlastnej skusenosti😀 To telicko sa stale meni kazdym dnom.

janinah
7. feb 2025

Ciapočku davaj.ale bez šnurok.

cyberk
7. feb 2025

kup Otostick baby