icon

Odstávajúce ušká u bábätka

5. jan 2026

Ak babatkam odstavali uška a počas ležanie si ich priľahli a bolo uško na pol - davali ste im lepky / čelenky / ciapky ? Pomohlo niečo alebo sa to samé upravilo časom alebo nie ?

Babatko má 2 a pol mesiaca

a0
5. jan 2026

@anonym_autor nič mu nelep nikde 🙈. Uši budú odstávať vtedy, ak je zadná chrupavka širšia, nie preto, že si dieťa priľahlo pokrčené ucho.

anonym_c347c0
5. jan 2026

@anonym_autor moje sa narodilo s uškom zloženým na polovicu, ale vyrovnalo sa hádam do dvoch dní.

autor
5. jan 2026
@a0

@anonym_autor nič mu nelep nikde 🙈. Uši budú odstávať vtedy, ak je zadná chrupavka širšia, nie preto, že si dieťa priľahlo pokrčené ucho.

@a0 akože širšia

a0
5. jan 2026
@anonym_autor

@a0 akože širšia

@anonym_autor daj si ukazovák zo zadu za ucho, tá chrupavka býva širšia a teda v skratke, ak majú dieťaťu odstávať uši, tak budú a je jedno, či mu dáš čiapku, čelenku alebo ich zalepíš. Plastiku prepláca poisťovňa.

autor
5. jan 2026
@a0

@anonym_autor daj si ukazovák zo zadu za ucho, tá chrupavka býva širšia a teda v skratke, ak majú dieťaťu odstávať uši, tak budú a je jedno, či mu dáš čiapku, čelenku alebo ich zalepíš. Plastiku prepláca poisťovňa.

@a0 a ako má byt širšia čo je už širšia ? Lebo keď babatko nemá vlasy asi všetko vyzera širšie

cyberk
5. jan 2026

Kup otostick 🙂 a ak sa to neupravi tak neskor ked bude o dost starsie mozete skusit aj celenky. Odstavanie sa da zastavit a upravit aj bez opky

anonym_fe42da
5. jan 2026
@anonym_autor

@a0 a ako má byt širšia čo je už širšia ? Lebo keď babatko nemá vlasy asi všetko vyzera širšie

@anonym_autor synovcovi veľmi, fakt veľmi odstávali uši. Dorastla mu hlava a už mu uši neodstávajú.

betulinka1
5. jan 2026

@anonym_autor mojmu dostávali ako malemu a ako sa mu potom zväčšila hlava, tak je to v pohode. Moj otec mal milion vtipkov na maleho netopierika. Pri bábätkách by som to vobec neriesila. Uvidis casom.

autor
5. jan 2026
@betulinka1

@anonym_autor mojmu dostávali ako malemu a ako sa mu potom zväčšila hlava, tak je to v pohode. Moj otec mal milion vtipkov na maleho netopierika. Pri bábätkách by som to vobec neriesila. Uvidis casom.

@betulinka1 kedy sa zlepšilo

autor
5. jan 2026
@anonym_fe42da

@anonym_autor synovcovi veľmi, fakt veľmi odstávali uši. Dorastla mu hlava a už mu uši neodstávajú.

@anonym_fe42da a cca kedy odstavali a kedy to preslo

autor
5. jan 2026
@cyberk

Kup otostick 🙂 a ak sa to neupravi tak neskor ked bude o dost starsie mozete skusit aj celenky. Odstavanie sa da zastavit a upravit aj bez opky

@cyberk a kedy lepiť

anonym_517126
5. jan 2026
@anonym_c347c0

@anonym_autor moje sa narodilo s uškom zloženým na polovicu, ale vyrovnalo sa hádam do dvoch dní.

@anonym_c347c0 jeeeeej aj ja som sa tak narodila

anonym_fe42da
6. jan 2026
@anonym_autor

@anonym_autor to neviem presne, ešte v roku dvoch to mal, ale potom naozaj dorastla hlava, dnes má 7 rokov a uši normálne

betulinka1
6. jan 2026
@anonym_autor

@anonym_autor do 5 rokov

marcelas82
6. jan 2026

lepenie nepomôže 😅viď mňa😂...mama mi dávala odmala celenku na spanie.mám 35 rokov a ucho mi dostáva stále 🤌😂a aby som sa z toho nejak šla zblázniť ...nie 😂

anonym_416c92
6. jan 2026

Mojej dcére odstávali uši, keď sa narodila. Ale ako rástla, tak sa to vyrovnalo. Bude mať 5 rokov a už ich má v pohode. Bratrancovi tiež odstávali uši a riadne, bol na nejakej operácii, spravili mu to a uši má v pohode.

kristina82
6. jan 2026

@anonym_autor lepenie nepomoze

zuzubb007
6. jan 2026

Lepenie nepomôže, vo vyššom veku robia potom operáciu normálne deťom, ak to bude mať extrémne ostávajúce