Omodranie nad perou 10-mesačného dieťaťa
Dobrý večer prajem vie mi tu niektorá maminka povedať čo by mohlo znamenať jemné omodranie nad hornou perou?
Malinká má 10 mesiacov.
Ďakujem za každú odpoveď.
@ingrida1127 nas kvoli tomu poslala na kardiologiu, mal taku strbinku medzi komorami, bol pozorovaný, same sa to zrastlo ked mal asi rok a pol
@hilda08 ja som si to dnes všimla prvý krát nie som si istá ale niečo sa mi marí že som jej to už videla len si naozaj nepamätám .
😥 Aj teraz to ešte má a to som si všimla ráno.
Zajtra zavolám lekárke
@anjelicek26 ďakujem, áno zajtra jej budem volať
@ingrida1127 ja som si to u môjho ani nevsimla ale ked plakal u dr vsimla si to ona, uz ked ma na to upozornila som to videla aj ja….fakt by som si to bez nej asi nevsimla, ale on to mal len ked plakal, v pokoji nie
@hilda08 ja dnes pri obliekaní
Ahoj, kojis? Mojej sa to raz stalo. Vcucla si hornú peru a ako sala tak sa jej urobila podliatina. Samozrejme, nechcem nijako zlahcovat tvoju situáciu... len píšem svoju skúsenosť 😉
Ahoj, presne takéto niečo si spominam u nášho syna, keď bol cca v takom veku, keď sa plazil, najprv sme si mysleli že ma modrinu, ak mu uletela hlava pri plazeni ale bolo to dlhšie, doktorka nám kazala len sledovat a same to zmizlo nakoniec.. a nič to nebolo
@ingrida1127 nápis do skupiny Zdravotníci na MK
Aj mňa hneď napadlo srdiečko, možno vás dr pošle pre istotu na kardiológiu a budeš kludnejšia..
@lamonita ahoj nekojim
@ankare ďakujem

Tak od chladu az po problem zo srdieckom ma napada vselico. Spomen to co najskor lekarke.