Omodrenie predkožku u 5 ročného
Ahojte prosím Vás môj syn bol na 5ročnej prehliadke a pediatrička mu skúsila ( cikulku )a potiahla mu tu kožku čo sa to robieva aby nezrástla a povedala mi že mu to robím zle teda neúplné nechápem tomu a ako mu to viac potiahla mu to omodrelo ...a ja som mu to po kúpaní spravila tiež a tiež to má modré ale vraví mi že ho to neboli nič tak chcem sa spýtať že či ísť stým k urologovi nech sa. Priestoru pozrie alebo mám pokračovať a napraví sa to ako pediatričká povedala že mu to mám stále robiť tak neviem máte stým skúsenosť ?
nie neublizi ale netreba nasilu, tak aby ho to nebolelo....jasne pri kazdom kupani ked je koza zmaknuta...
@mojucet kupit slezovy krem a ten aplikovat aj 3x denne... z takej predkozky mozr byt balanopostitida... treba ist radsej ukazst urologovi ako nieco zanedbat. Na vecer kupat v repiku/harmanceku a stahovat, nie nasilu

mojmu synovi sa uplne stiahla v 10-11??? tusim....ale taky tip od urologa ktory zabral v podstate az vtedy najviac..vo vani stiahnut najviac ako sa da vydrzat 30 sekund a potom pustit..pekne sa to zacalo uvolnovat bez bolesti a rychlo...