icon

Omylom som dala dcére vysokú dávku vitamínu C

26. júl 2023

Ahojte, mali sme doma vitamín C celaskon 250mg a 100mg pre deti. Pomýlila som sa a dala som dcére polovicu ale nie 100mg ale 250mg - teda dala som jej 125mg Vít c. 🤷🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ dcéra ma 2,5 roka bude jej niečo? Stalo sa to jednorazovo, vyplaví sa to mocom že?

patka06
26. júl 2023

Jednorázovo sa nič nestane

dskjhfdlkdjhl
26. júl 2023

Mozno ju prezenie.

katkaseiner
26. júl 2023

Vyčúra

s_o_n_i_k_e
26. júl 2023

Môj manžel mi vždy povie, že keď beriem VIT C, že mám potom drahý moč, nič sa nestane telo by si malo čo potrebuje vziať a zvyšok vyciká 🙂

zuzanka.zuzu
26. júl 2023

keby 2,5 mesiaca tak nepoviem, ale tiež mám doma 2,5 ročného a niekedy príde s plnou pusou, odmieta ju otvoriť a rýchle prehltne, pričom ja som nič na jedenie nepripravila 🙈 bohvie čo do seba už natlačil...

iwesska
26. júl 2023

Nic sa jej nestane,aj tak je to stale mala davka,ani keby si 250g dala sa jej nic nestane. C-ckom sa neda predavkovat.

paulinkaa2
26. júl 2023

Prebytocny sa vyplavy močom. 🙂

stormie
26. júl 2023

Cecko sa vyplavi mocom, pri dlhodom uzivani nadmernej davky moze dosjt k zlyhavaniu alebo znizenej funkcii obliciek ale nadmernu davku zistis uplne lahko - prezenie ta

vanilkovazmrzka
26. júl 2023

Nestane sa jej nic, telo vsetok prebytocny C vit proste vyluci.

dagmarovita
26. júl 2023

A naco jej davas umele vitaminy ktore maju aj skodlive ucinky ked je vsade teraz živá potrava s naozajstnym vitaminom C

1mina
26. júl 2023

Vyplavi sa to mocom jasne... Mojmu dvojrocnemu sa podarilo uz aj zobrat magnezium a rozhryzt..gol.bol.ze som bola zamyslena, unavena a drzala som v jednej ruke magnezium pre seba a v druhej dieta, a on mi ho zobral z ruky a ja som halfela do blba az kym som si vsimla ze preboha coho ma plnu bielu pusu a on cely stastny asi si myslel ze cukrik 🤦 materska demencia no

bloger
26. júl 2023

Neboj sa nadbytočný sa vyplaví močom

autor
26. júl 2023

@dagmarovita bežne jej nedávam vôbec, ale dnes som mala pocit že nanu niečo lezie

Dakujem za rady 🙏🏻