icon

Opakovaná bolesť brucha u dieťaťa vpravo: Čo to môže byť?

najzienka
4. feb 2025

Dobrý deň,Mate niekto skúsenosť ,moja šesť ročná dcérka sa sťažuje tak raz za týždeň na bolesť brucha stale v pravo na Tom istom mieste ,neboli ju to dlho a potom ju to prejde.

diewcatqoo
4. feb 2025

Slepak?

ina2405
4. feb 2025

@najzienka slepé črevo

gaborka28
4. feb 2025

záleží, kde vpravo. my aktuálne riešime so synom problémy s bruchom a minulý týždeň mal sono. vpravo hore nad slepákom má viacero zväčšených lymfatických uzlín. a sťažuje sa tam aj na bolesti. my ale čakáme ešte na gastro kvôli podozreniu na celiakiu, takže neviem zatiaľ, čo s tým. ja len že to môže byť čokoľvek 🙂 Ak by sa to opakovalo, určite by som riešila lekára - môj syn má problémy s bruchom od škôlky a až teraz sme sa dostali k nejakej možnej diagnóze. ale koľko som sa napočúvala, že som premotivovaná a že si vymýšľa... to ani nejdem písať 🙂

najzienka
autor
4. feb 2025

@gaborka28 viete že pôjdem ,zatiaľ len dva krát sa sťažovala ,myslím že slepé črevo by ju bolelo stále .nie len dvakrát za dve týždne na 5 minut

gaborka28
4. feb 2025

@najzienka ešte si možno treba odsledovať, kedy a po čom ju to bolí. ak to bolo len dvakrát. či pije dosť vody, či to nerobí po pečive alebo mlieku. to bolo u nás také najvýraznejšie 🙂

prettywoman1212
4. feb 2025

Riešte to, za seba Vám poviem že keď som mala 13 rokov, tak ma bolelo pri žalúdku, s mamou som šla k lekárovi, ktorý mi diagnostikoval zápal žalúdka, avšak neprestávalo to, slepák vylučovali zato že to nebolo na správnom mieste. o 2 týždne som už bola v nemocnici s prasknutým slepákom, nebyť toho že moja mama bola nervózna z krvných výsledkov, bola by som asi mŕtva. Slepák sa mi oddelil a v bubline odplával pri žalúdok. Nič príjemné. Veľa šťastia prajem