Opakované choroby u 17-mesačného dieťaťa
Ahojte, mojej 17 mesačná dcérku stále niečo je. A nevieme čo s tým.
Február - chorá že extremne - nádcha, kašel, horúčky
Apríl - to isté
Máj - júl - trvá stolica
August - prvá polovica horúčky
- druhá polovica brušná viróza cca 3 týždne hnačiek
September - nádcha a kašel a do toho nejaká mikóza
Chodíme do kolektívu, na detské plávanie, trávime čas vonku ale vždy jej niečo každul chvílku je. Je mi jej luto ale nevieme čo s tým. Vždy keď je chorá davame vitamíny a aj potom do kým nevyužije celé balenie plus probiotiká. Čo jej dávať? Ako jej pomocť? Nie je uplne dieťa čo zje aj z jedenia všetko plus je kojená
boli jej robené výtery? môže mať bacil ktorý keď nie je dostatočne preliečený atb môže robiť dlhodobé problémy... CRP máva robené??
@mimaapeto nemala ani antiobotika ani robené CRP pri žiadnej z vyššej spomenutej chorobe. Liečbu vždy nastavovala doktorka, do takýchto veci sa nevyznam preto sa pýtam tu
@anonym_autor syn nastupil do skolky a hned sople. Kazdy den mu macam nohy v lavori s epsomskou solou a tea tree (kupene v dm). A kazdy dnom sa mu to naozaj vyrazne zlepsuje. Skusala som to teraz prvy raz ale ked uvidim ze na neho nieco lezie zavediem to znovu.
Boli ste na imunoalergologii? Bol jej robeny imunologicky profil? Ja mam imuno deficit a tiez som bola kazdy mesiac, mesiac a pol chora.
@anonym_autor Tak ked chodite do kolektivu deti a na plavanie s detmj, tak to asi chyta tam, je to podobne ako keby chodila do skolky, cize zase nic neobvykle. Na brusne problemy probiotika, tie su dobre aj na imunitu, no inak sa tym chorobam clovek az tak nevyhne. Tie prve soplo-kasle deti byvaju aj s horuckami, neskor uz to byva miernejsie.
3 týždne hnačiek a nerobila výter? dcéra mala pár dní hnačky a robila výter z konečníka a aj stolicu som musela niesť... zaujímavé...
február extrémne chorá a tiež nič.... niektoré choroby keď sa " prechodia" sa prejavia neskoršie a teda vo väčšom...
Mne teda extremne chora nepride, taka klasika ked sa chodi medzi deti (ihriska, kutiky a pod su smrt na virozy 🙈 neznasam ich, vzdy si odtial donesieme nejsku smakocinku a to maju moje deti 7 a 5). Horsie je,ze dr jej nerobi vytery a crp, najma pri horuckach.
@anonym_autor Zrejme má len oslabenú imunitu, u detí nič výnimočné. Ak máte v blízkosti nejakého poradcu Just, pokojne ho oslovte a pýtajte sa na sirupy Narosan. Určite vám rád poradí. Sú úžasné na posilnenie imunity. Ak máte viac otázok, pokojne napíšte ss.
Skúsime toho imunológa. Do kútikov moc nechodíme len na rôzne cvičenia a deti tam choré nie sú. Ale chápem že to človek ani nevidí a prenášajú sa vírusy len zas sedieť doma resp len do prírody samé dve to ma stále nebavi 🙈
Zamna je to uplne v poriadku .a dovolim si tvrdit ,ze ked bude v skolke bude pomenej chora ,lebo sa jej uz teraz imunita trenuje 😊
Skúsime toho imunológa. Do kútikov moc nechodíme len na rôzne cvičenia a deti tam choré nie sú. Ale chápem že to človek ani nevidí a prenášajú sa vírusy len zas sedieť doma resp len do prírody samé dve to ma stále nebavi 🙈
@anonym_autor Podla to az taky kolektiv nie je. Neviem presne ake cvicenia to mate ale zvacsa tam byva len par deti, co su este malicke doma s mamami. Tam sa zasa az tak choroby nezvyknu sirit ako v skolke. Asi by som trvala na dalsich vysetreniach. Ja som takto chodila s malou, bola castejsie chora ako predtym ale toto mi pride moc. V skolke bola potom ovela castejsie chora - pre porovnanie, ze nie je kolektiv ako kolektiv. Je ine ked je dieta niekde 45 min s 10 inymi detmi ako cely den v skolke s 20plus detmi.

boli jej robené výtery? môže mať bacil ktorý keď nie je dostatočne preliečený atb môže robiť dlhodobé problémy... CRP máva robené??