Opakované seknutia v krku u 7 ročnéo dievčaťa
Dceru casto seka v krku.Pred rokom ju seklo boli sme u lekara,dostala lieky a bola v teple.V priebehu roka,ju seklo ale tak ze sme to vyliecili doma,no v nedelu ju seklo,len otocila hlavou a uz to bolo.Zajtra ideme k lekarke,no len ma zaujima mate podobnu skusenost?Vzdy ju sekne na pravej strane.Dakujem
@aristka No nie nedam sa a ked to nepojde zoberiem jej kartu a pojdeme inam k dr.
@marsy77 ano ma obviazany krk,a este jej davam na to zrno zohriate v rure na plechu a dat to do vrecuska,prilozit na krk a obviazat plienkou-satkou,a dlho ju to hreje tak sa jej trosla po toom ulavi od bolesti,ale ma tam taku riadnu hrcu.
mna seklo prvy raz v 9tich rokoch,tu bolest si doteraz pamatam...jedine co poradim,je cvicit,cvicit a cvicit..ale take ako joga, karate,nieco co trosku pracuje prirodzene s telom,nie nejake behanie a volejbal. Mna nasi dali nejak v 10tich na karate a to nikdy neolutujem,lebo mi na vela rokov usetrili problemy. Potom ma seklo az v 16tich,to ked som zacala chodit an strednu a nechala karate....samozrejme to svalstvo to tak nedrzalo a bolo. Teraz je to tiez tak,ze ked cvicim tak super,keby nie,tak lezim na infuzkach. Lebo mne to uz v 19tich vyrazilo do ruky,takze to bolo par tyzdnov na infuzkach,aby som vobec nabrala citlivost do nej zase.
@marsy77 Ahoj no taketo spravvanie mam rada,ked si choreho medzi sebou pohadzuju.Dnes sme boli u dr,dal jej lieky a povedal:To je normalne,to sa stava.hej mozno stava ale nie u deti,preco nikomu od nas a z okolia sa to nestava a pritom je to noormalne,ale vo stvrtok ideme na kontrolu,tak mu este poviem svoje.

@tomasko27 určite trvaj na rtg snímku a treba ísť s tým k ortopédovi,nenechaj to na pediatričku,to nie je normálne,aby mala takýto problém...