Opaľovací prostriedok pre malé deti s ochranným faktorom 50
Ahojte, poradte mi prosim opalovaci prostriedok na mineralnej baze pre dieta do 2r. s OF 50. Idealne vo forne spreja (nie je vsak podmienka), vodeodolny, vhodny pre pokozku so sklonom k ekzemom. Vdaka
Biodermu mame teraz, bola fajn, no nechava na pokoze biely film, nevyzera to velmi dobre
my používame Daylong baby
@flower24 mame biodermu. Vichy. Sundance tento rok. Vsetky sa tazko roztieraju.. treba to fakt dobre rkzotriet kedze wu huste;) to proste k tomu patri... ;)
Bio malinovy olej za studena lisovany ma PRIRODNY UV faktor 40,nie tie umelaky z lekarne,kde je prirodny UV faktor 30 a ostatok cista chemia🙂
my mame z Lidl opalovaci krem Cien v spreji.Minule som prave čitala nan velmi dobre recenzie a vraj tie drahe len zbytočne predražene a učle plnia taky isty ako lacnejšie ako napr. aj z DM je velmi dobry.
neviem ci je na mineralnej baze ale ja mam pre malu Nive sun baby,pouzivam ju od narodenia a spokojnost 🙂
@miry24 kde ho kupujes?
@flower24 akurat som studovala vsetky udaje o kremoch a to co sa predava pre male deti je doslova totalny shit absolutne nevhodny pre deti. Bioderma je priam vitaz v chemickom zlozeni. Najlepsie ak pozerate kremy s mineralnymi filtrami - ale su to prave tie co farbia na bielo. Chemicke filtre su vyrazne skodlive pre dieta ale a pre dospelych. Studie v australii ukazuju prave ze filtre prirodne - z malin a jahod su najlepsie. Ak nie take tak lavera alebo dm alverde.
Pouzivali ame najskor Avene -bol v pohode a teraz uz asi 2 roky pouzivame Biodermu. Oba su super, su vo forme spreja, ale asi nie su na mineralnej baze. Inak, dcerka ma tiez citlivu kozu a sklon k ekzemu a vyhovuju uplne.
Ja som tiez včera hľadala krém pre baby. Nechala som si poradiť v lekárni. Krémy na mineralnej báze sú všetky husté a farbia na bielo, takze nie sú v spreji. Vybrala som nakoniec eucerin 25 faktor, mali ešte 50- ku biodermu ale to je podľa mna zbytočne veľa
@adoela
@renatka100 baby ešte som nekúpila...no mám možnosť si objednať kamarátka objednáva..100 ml stojí 12€ je dosť drahý, ale kvalita ako sa patrí 🙂 skúšam niečo nájsť na nete 🙂
my pouzivame Avene.....velka spokojnost
babylove s cisto mineralnym filtrom, bez parfemov, konzervantov
sun dance z DM uz 4 roky a je super 🙂
moja dcéra je citlivá na plet hlavne v lete ma az alergiu a dlhe roky len pouzivam detske opalovacie mlieko sun Zone Kids Opaľovacie mlieko s vysokým ochranným faktorom SPF 50 špeciálne vyvinuté pre veľmi citlivú detskú pokožku, ktorú chráni pred škodlivými účinkami UVA/UVB lúčov. Je vodoodolné, neobsahuje alkohol, farbivá a nie je parfumované. Je vhodné pre bábätká a deti od 1 roku
Ahoj, ja mam rada tento, pekne vonia, ma prirodne zlozenie a celkom fajn cenu:
a tak teda vyberajte 🙂 http://www.stream.cz/adost/10002906-opalovaci-p...

Ahoj ja kupujem Biodermu. Myslim ze splna vsetky tvoje kriteria :