Príspevky pre registrovaných používateľov sa ti nezobrazujú.
    visage1974
    14. apr 2013    Čítané 0x

    Pravda

    Milý pán Kažimír , Fico a celá Vaša zlodejská vláda. Dnes som sa bol previezť autom do Rakúska, aby som si ako to už robím roky nakúpil kvalitné a lacné potraviny. Pána Počiatka som dnes nestretol, lebo ten chodí na nákupy do Kittse. (Nebudem tu hodnotiť dôvody ani ceny a kvalitu výrobkov pretože to je už hádam každému jasné). Už cestou za nákupom sa mi nezdali kolóny a húfy slovenských áut smerujúcich rovnakým smerom. Cesta bola pokojná bez jediného jedného výtlku. Na mieste som s hrôzou a údivom zistil, že po 25 minútach nebolo kde zaparkovať na parkovisku pre asi 500 áut v rakúskom Hainburgu ( to je to prvé malé mestečko asi 17km od Bratislavy , ktoré sme po 89 obletovali rovnako ako dnes .Vtedy sme ich vykrádali my slováci , možno aj vaši členovia vlády boli medzi zlodejmi, ktorí kradli v rakúskych obchodoch . Dnes im to takto pekne a dobrovoľne splácame). Okrem mňa hromžila aj tučná rakúska občiakna v malom Smarte s menovkou Tina, že ani ona nemala kde zaparkovať, lebo celé parkovisko bolo preplnené autami so slovenskými špz. Ale poďme rátať prečo im to teraz splácame prečo Vám unikajú peniaze zo štátnej kasy. Moja matematika nepatrí k silným a za zlé výpočty sa vopred ospravedlňujem. Ak si za jeden víkend piatok+sobota nakúpi v tejto sieti 10000 slovákov priemerný nákup potravín za 30eur tak je to za celý rok cca 15 600 000 eur. V jednej jedine lokalite v jednej dedine za dva dni v týždni. Takže tu máme odliv na daniach do štátnej kasy nejaké tie miliony eur ..Ak to odhadnem, že je takýchto stredísk v okolí Slovenska 50 tak .. sa mi to už ani nechce počítať.. Preto Vám milá vláda navrhujem ďalšie rozumné opatrenie. Riešenie adekvátne veľkosti a úspešnosti vašich opatrení ako s nami rebelujúcimi slovákmi vybabrať je jednoduché. Zavrite hranice! Cestou domov som si ešte spolu s daľšími natankoval plnú nádrž lacnejšieho a kvalitnejšieho benzínu. Som spokojný, že som prispel do štátneho rozpočtu Rakúska. O týždeň Vám o tom prinesiem aj dokument a názory nakupujúcich slovákov..S pozdravom Váš nevolič.

    Sudca krúti hlavou, keď hovorí obvinenému:
    - Štyrikrát ste sa vlámali do toho istého obchodného domu! Čo ste si odniesli?
    - Iba jedny šaty pre moju ženu, ale trikrát ma poslala späť, aby som ich vymenil.

    visage1974
    13. apr 2013    Čítané 0x

    Byť SAMÝM SEBOU

    ‘Viete, že viac ako 3000 mediálnych správ za deň nám hovorí, ako máme vyzerať, chodiť, rozprávať, cítiť, sedieť, ako máme žiť? Vo svete photoshopmi upravených fotiek k úplnej "dokonalosti", jedna z vecí, ktorá nás robí absolútne neodolateľnými, je práve odvaha byť samými sebou! 

    Nech si každý žije a miluje svoj život po svojom 🙂

    Nikto z nás sa nemusí meniť len pre to, aby vyhovel svetu. Jediné, čo by sme mali robiť, je byť SAMÝMI SEBOU… pretože to je to, čo zmení svet… ‘

    Ja sa chcem podakovat spec. chirurgovi Prof. MUDr. Marian Vidiščák PhD ako sa stara o mojho syna a o ostatne deti