icon

Opäť ciká do gatí

dievcazdediny
20. feb 2025

Dobry den.Moj syncek, momentalne 2,5 roka sa pred par mesiacmi vratil po 2 mesiacoch bez plienky opat k pocikavaniu. Uz je to par mesiacou a nevieme ho dostat do toho naspat. Myslim ze to bude asi psychicke, lebo som musela na jeden tyzden v mesiaci odchadzat (srdce mi trhalo, ale uzasne podmienky... aby ste dostali v rakusku matersku musite prist po 2 rokoch pracovat naspat inak vam ju celu zoberu) a potom, ked som bola doma musel jeho tato na trojtyzdnovky... Drobec nejavil smutok neplakal ani nic, dokonca aj telefonovat s nami ho nudilo, ale zacal sa pocikavat. Castejsie a castejsie. Uz sme obaja doma no stale je to problem. Postavi sa rozkroci nozicky a cika, pripadne sa schova, ked ide kakat. Viete mi prosim poradit ako dalej. Co by zabralo? Alebo pripadne ci je mozne aby mal nieco s mechurom? Moč ma ok. Stale ho ubezpecujem ze je vse ok serblik pripomina. Ked vravim, aby siel povie nie ale ak ho uz zabavim a posadim vycika sa, ale sam nejde. Lekarka povedala, ze to moze byt psychicke, ale okrem vysetrenia mocu nas nikam neposlala. Alebo mam skusit psychologa? Ale co poriesi s takym malym dietatom neviem.Dakujem

tatkac
Odpoveď bola odstránená
dievcazdediny
autor
20. feb 2025

@tatkac asi zle citam...

snehulak77
20. feb 2025

@dievcazdediny osobnú skúsenosť nemám, ale kamarátka tak mala, že keď nastúpil do škôlky, tak sa pocikavat začal a museli mu dať znovu plienky. Dali jej predĺžený rodičovský, zostala s ním doma a po pár mesiacoch to prešlo samé, keď bol v pohode.

miniatura14
20. feb 2025

@tatkac Už mi lezies na nervy ty troll, už si nahlásený, neboj 👍🙂

katie253
20. feb 2025

@dievcazdediny a kedy ste kontrolovali moč? Aj viac pije?

dievcazdediny
autor
20. feb 2025

@katie253 pije ako vzdy, a moc sa kontroloval uz 3x za tie zhruba 4 mesiace co cika mimo serblik.