Operácia dieťaťa na chirurgii na Kramároch
ahojte,chcela by som sa opytat,ako prebiehaju operacie v narkoze na chirurgii na Kramaroch. isli ste s dietatom az na operacnu salu,ci ho odovzdate na izbe ? ako to na izbach vyzera,ma si tam mamina kde v noci aspon sadnut ?
bola som totiz so starsimi detmi hospitalizovana na 3 roznych oddeleniach a bolo to rozne a hlavne naposledy pred cca 9 rokmi,cize urcite sa vela zmenilo a lekar sa dnes velmi ponahlal,tak po par otazkach som sa uz dalej nevypytovala,lebo som videla,ze nema cas,tak kym k nemu pojdem,nech aspon viem co ma priblizne caka. dakujem
Da sa objednat aj nadstardna izba so samostatnymi socialnymi zariadeniami.ked synovi operovali pruh tak sme to vyuzili, bolo to velmi pokludne a necitili sme sa ani ako v nemocnici okrem teda zakroku

@katka48 ahoj, ja som bola pred mesiacom s dcérkou na detskej chirurgii, boli sme tam dva tyzdne, na operaciu si ju zoberu sami, pride sestricka a vezmu ju z izby, ty ostanes na izbe, pripadne mozes ist s nou ale tak max. po vytah na chodbe, vacsinou vsak idu len sestry. co sa spania tyka ak si uhradis prilezitostne lozko mozes ho mat stoji okolo 3 eur na den a vzdy rano okolo siestej (pred rannou vizitou) ho zlozis a vecer vylozis, dostanes k tomu aj perinu a vankus plus plachtu...cez den mozes pri dietati sediet na stolicke, alebo bola este moznost ale to neviem ako je ze je mamickovska izba a tam sa dalo tiez spat, tobolo tusim drahsie a neviem ako to tam vyzera to by si nespala s dietatom na izbe ale na vecer sa presunula do inej izby...izby a vybavenie nic moc...no klasika Kramare...