icon

Operácia nosnej mandle

ub
22. máj 2023

Dobrý deň, chcela by som poprosiť o skúsenosti s operáciou nosnej mandle a odporucenim kde ste boli a ako dlho čakali aj súkromné kliniky. Malý ma spankove apnoe a objednali nas až na október to sa mi zdá dlho. Ďakujem

alison11
22. máj 2023

@ub Mojim zoperovali laserom v Leviciach na jednodňovej chirurgii u Pána primára Horompoliho na óčka dve bodky sa píše meno.Je super aj izby sú vybavené detským nábytko m a hračkami prístup super,deťom dali nejakú tabletku ktorou ich úplne uvolnili narukách ich doniesli na operačnú sálu mohla som ich počkaťna izbe po operácii mali infúzku a boli sledovaný 4hodinky a potom pustený domov na druhý deň boli ok akoby ani neboli na operácií.Môžem len odporučiť.Moji mali 3 a 5rokov.

marylynka
22. máj 2023

@ub my sme boli teraz v mediklinik dali termín po 2 mesiacoch platili sme cca 1000 eur v centrum kramare vedeli dat termín po 3 mesiacoch tam to stalo.okolo 690 ta nova metóda plazmovym.nozom ta horšia . metóda stala na.kramaroch okolo 390 štátne kramare sme ani neskusali tan sú dlhé čakacie doby

stanulienkat
22. máj 2023

Keď po hľadáš, je tu na modrom koníku asi 5000 tem o tomto.

ub
autor
22. máj 2023

@stanulienkat Ďakujem za pochopenie hladala som.
@marylynka a
@alison11 ďakujem za skúsenosť tie cakacie lehoty su strašné všade

1mina
22. máj 2023

@ub a v ktorej nemocnici vas davaju ba oktober prosim ? Preto sa pytam ze to budem tiez riesit buduci tyzden

ub
autor
22. máj 2023

@1mina PB

alison11
24. máj 2023

@ub Držím palce nech to máte čím skôr za sebou a dopadne všetko ok 🙂

dizzynkaa
14. júl 2023

@alison11 ahoj, prosita v Leviciach to je nejaka sukromna ? aka je tam cakacia doba ? a aka je cena ?

alison11
14. júl 2023

@dizzynkaa Je aj ja son bola na štatnej u doktora Hörömpölihö u neho treba odporučenue od detskej vyšetrí a da vam termin asi 3-4 týždne možno aj skôr.Sukromnik to neviem ako je.Ten statny je super aj sestričky maju aj detske izby z tv aj hračkami super prístup k detičkám je v budove ako aj pôrodnica

dizzynkaa
17. júl 2023

@alison11 a platili ste ?

dizzynkaa
17. júl 2023

@alison11 kedy ste tam prosim boli? mne dnes povedali, ze dr Horompoli neoperuje. v Leviciach vraj len v Mediklinik alebo Sanat :(

alison11
17. júl 2023

@dizzynkaa Nie neplatili pred 7rokmi sme boli.Sanat je asi oranžová budova kde je pôrodnica nie som si istá až tak Levice nepoznám som z okresu Vk.