icon

Operácia predkožky

kukulienka83
1. aug 2017

dobry den mamicky...chcem sa spytat, hlavne tych, ktore si tym presli ake to bolo...na co sa pripravit a ci by ste sa rozhodli mozno inak.
Dnes bol syncek 3 roky u dr. Olah v novych zamkoch...a kedze ma predkozku velmi zuzenu, tak ho poslal na operaciu o 2 tyzdne...v narkoze...boze, neviem si to ani predstavit ze taky maly a uz narkoza...
rozmyslam, ze si vypytam este jeden nazor druheho dr. v zamkoch je este nejaky dr. Lorand, ktory ma velmi dobre recenzie...muz mi zas povie ze len vymyslam... ale stale mi to neda, ze operativne mu to musia spravit...

11mirka22
•
1. aug 2017

Môj názor je, že za opytanie nič nedáš, poraď sa s iným lekárom a keď bude mať rovnaký názor, tak sa nestresuj a choď s malým čím skôr. Malé detičky to zvládajú lepšie než si myslíme a hlavne rýchlo na to zabudne. Mňa to čaká absolvovať s dvanásťročným, ten už sa tomu veľmi bráni a bojím sa aby nemal z toho zákroku nejakú traumu. Predsa len, už nezabudne...

bazoskaa
•
1. aug 2017

istotne by som si vypočula názor aj iného lekára...skúšali ste kúpel z kvetu slezu nebadaného alebo mastičku slezovú ? je výbornápostará sa o elascitidu kožičky mnohým maminkam pomohla len to chce trošku viac času... drobec má len 3 roky pokial nemá žiadne problémy..zapaly atd tak by som sa s tým moc neponáhlala rovno dať operovať..

miriamapeter
•
1. aug 2017

My sme mali nezostúpené semeníky + nám narezali uzdičku, aby bolo možné predkožku pretiahnuť. Operáciu sme absolvovali v máji 2017. Mám 5 ročného syna, zvládol to výborne. Samozrejme, že nejaké bolesti po zákroku sú, najmä je potrebné, aby boli rodičia ok a zvládali situáciu, a celá ich pohoda sa potom prenesie aj na dieťa. Deti skutočne takéto veci výborne zvládajú.

Samozrejme, za druhý názor odborníka nič nedáš a iba sa uistíš či je zákrok skutočne potrebný alebo nie. Takže by som zrejme tiež išla konzultovať danú situáciu aj s druhým doktorom. Čo konkrétne by mu mali robiť?

Prajem veľa šťastia!