icon

Operácia u MUDr. Kurcinovej

lucia006
12. okt 2015

Ahojte maminy.najde sa mamina ktorej syncrka operaovala dr Kurcinova na hydrokelu plus pipik?27 okt.sme objednany na operaciu neviem co nas caka pred a po.dakujem pekne

lucia006
autor
13. okt 2015

@naty1976 ideme na 1 dnovu ,tak snad to tam nebude také strašné

naty1976
13. okt 2015

@lucia006 o na jednodňovke to vôbec nie je strašné boli sme tam s pipíkom u MUDr. Baču vôbec som ťa nechcela odradiť skôr som chcela upozorniť mamičky aj na iné možnosti v prípade, že nechcú ísť na jednodňovku, pretože lekári na to dosť často zabúdajú a vieme prečo 🙂, Luci držím palce, určite všetko bude OK, držte sa náš malý už na druhý deň behal akoby mu nič nerobili

lucia006
autor
13. okt 2015

@naty1976 dakujem pekne len nasemu budu robyt aj hydrokelu .ale snad vsetko rychlo prebolii.bojim sa no niet cesty spat ,nechcem nic zanedbat.

naty1976
13. okt 2015

nášmu 30.9. robili tiež hydrokelu

lucia006
autor
14. okt 2015

@naty1976 vazne?a ako to dopadlo pooperacii?

naty1976
14. okt 2015

super operovali ho ráno, večer ho to ešte pobolievalo - myslím rez a ráno už behal akoby nebol na žiadnej operácii a to okrem hydrokely robili aj pruh, týždeň sme boli vypísaní a teraz je už v škôlke

lucia006
autor
14. okt 2015

@naty1976 super ste to zvladli.je starsi rozumnejsi tak aj preto to lepsie znasal moj bude mat teraz este len 3.a budu mu operovat naraz ale snad sa ztoho nejak vysekame a rychlo uzdravime.

naty1976
14. okt 2015

@lucia006 držíme palce

lucia006
autor
30. okt 2015

@ala82 skornsom sa nemohla ozvat ,bolo to den prve dva dni ,vcera vecer urobil prve krociky take bolestive ale aspon urobil chudacik,a vyse 30hodin po oper,mi nepiskal ,urobili mi ciastocnu obriezku a tu spominanu hydrokelu,vam co to idu robit vlastne?

ala82
1. nov 2015

@lucia006 nam budu davat vajicko do miesku lebo jedno ma v brusnej dutine a nema ho dole.a aked vas zoperovali hned ste isli domou ci ako to je

lucia006
autor
2. nov 2015

@ala82 ano hned .unas to bolo brutalne lebo obriezka musi byt velka bolest.a vy ste nemali ist dnes?

ala82
4. nov 2015

my sme tam boli vcera ale boli sme tam od 7h dali siruo na striekacku cakali sme do 10h a tak ako narokom vypli elektrinu takze sme sli domou.z doktorkou sme sa dohodli ze mame prist vo stvrtok ale na polikliniku ci kde ze nas zoberie o 16h tak dufam ze uz do toho nic take nepride.to cakanie je najhorsie

lucia006
autor
4. nov 2015

@ala82 ovjaj tak to ste mali nestastie :-/ no a aky sirup v striekacke?nam nic nedali ziadnu naladovku

ala82
4. nov 2015

taka vodicka v striekacke.po nej bol ako opity.

lucia006
autor
5. nov 2015

@ala82 no fasa .to co tam maju za system.ja som pytala naladovku a mi odpovedali ze tu na to nepodavaju .prisli svelkoh plachtou skrutili donej lea mojho vrieskal bojoval az pokial ho neuspali a ja som plakala v izbe .

ala82
6. nov 2015

ahoj. uz to mame za sebou.hned nas zobrali.boli zlaty teraz nam nic nedali lebo ho brali hned prveho.robili ho hodinu.som sa bala aby sa daco nestalo.trochu ho to boli ale inak to zvlada dost dobre.ma dierku v podbrusku a v miesku

lucia006
autor
6. nov 2015

@ala82 super ste statocny moj ma zase 5cm rez na slavine to zvlada ok .len ta obriezka hruza des.

ala82
6. nov 2015

teraz som mu dala nalepku dole z mieska a ma 7 stehou.a tu co ma v podbrusku tak mam odlepit v nedelu.sa my zda ze to su vstrebatelne stehy lebo si neviem predstavit zeby ich mali vyberat.mne sa tiez zda ze obrieska je horsia lebo sa tvojmu zle cura a urcite ho to stipe.ale som rada ze to mame za sebou a ze to berie v pohode

lucia006
autor
7. nov 2015

@ala82 no to su vstrebatelne.aspon nam tak povedali.no okrem toho ze mi pooperacii pisal az po 30 hodinach prvy krat ma aj pokusal od bolesti chudacik .krv mu isla adi 4 dni pricikani a kupani .opuch ma este doteraz sice uz o 90%mensi ale ma.mal to tam cele hrozne dolu.hned poooeracii 39 horucky a este teraz je chory ma herpesy pouatach .na brusko sa stazuje ja som chora dotoho ho na nervy

ala82
7. nov 2015

aha.tak mojmu neni nic.nezavidim ti.nejak to uz vydrzite.a na kontrolu mate ist kedy

lucia006
autor
8. nov 2015

@ala82 boli sme v pondelok .a omesiac znova

ala82
8. nov 2015

Aha.my mame ist teraz vo stvrtok ale tu k svojmu urologovy lebo dokosic mame daleko.teraz som mu dala dole aj tu druhu nalepkua taku velku ranu tam ma.ked ide na wc tak sa boji sam si drzat pipo

lucia006
autor
8. nov 2015

@ala82 a preco sa boji?on nema pipik zoperovany ci??my sa nemame este stale dobre..teraz pre zmenu odpiatku vecera sa mi stazuje na bolest bruska...nechce papat...a na ustockach mu vysiel najprv kutik na to hned na spodnej pere herpes,a aby nebolo malo aj afta.takze bojujeme 😒

ala82
9. nov 2015

No u lekara sa da chytit vsetko mozne.nie pipo ale vajicko.ma dierku v miesku a v podbrusku.

lucia006
autor
9. nov 2015

@ala82 no od operacie sa na nas lepi kadeco

beatab369
11. nov 2016

@naty1976 ahoj...sice uz preslo vela casu od kedy si dala prispevok ale chcem sa opytat...my sme boli teraz hydrokela a obriezka...vsetko fajn...uz sme po kontrole...operovali ho pred tyzdnom...len ho neviem udrzat je ako z divych vajec...ch em sa opytat to ste naozaj po tyzdni od opetacie uz sli do skolky? Pytam sa lebo moj je dost zivy aj doma a mam strach ci si to nemoze nejako poskodit.. myslim ta hydrokela ci sa mu to zisitie v brusku nemoze uvolnit...

bubo780
7. okt 2019

@naty1976 zdravím.. síce je táto diskusia už staršieho dáta, ale každá informácia poteší.. nášho 5ročného pravdepodobne čaká operácia pruhu v slabinách v DFN, môžem poprosiť skúsenosti resp. odporúčanie.. pokojne aj do IP.. ďakujem

rika19999
19. apr 2023

@17111976 obnovujem túto konverzáciu aj keď to bolo už dávno ale teda ak si to prečítate mohla by som do správy pár otázok? Ak si to ešte pamätáte

elviku11
19. apr 2023

@rika19999 mne operovala dcéru. Vám bude čo robiť?

rika19999
19. apr 2023

@elviku11 my máme ísť na čiastočnú obriezku so synom kvôli fimoze a častým zápalom tak som chcela nejaké skúsenosti s hojením atď. Ale teda ako ste bola spokojná s operáciou a pani doktorkou?