Operácie pruhu u 5-ročnej dcérky
Ahojte 😊 Dcérka bude mať 5 rokov a bude operovana na pruh v Nitre. Má s tým niekto skúsenosti? Koľko tam asi budeme s malou ? A ako jej to budú robiť ? Normálne rezom či laparoskopicky ( či ako sa to zvykne robiť)
🙏🙏🙏🙏
@taktotedanie pýtam sa na skúsenosti... A ak mi neviete odpovedat tak prosím neriešte.
Malá mi v ordinácii začala plakať a zachytila som len útržky a na to ako ju budú operovať som sa veru zabudla aj spýtať ...
@lenka0911 ahoj môžeš sa spýtať robili vám to normálne chirurgický ci laparo
@lenka0911 ahoj môžeš sa spýtať robili vám to normálne chirurgický ci laparo
@sandra5353 neviem ci vám to ešte pomôže ale chirurgicky
@lenka0911 Ahoj Lenka, nas caka operacia pruhu tiez. Dcerka ma 3 roky. Ako to prosim prebiehalo? Mala si pri malej normalne svoju postel? Bolo mi povedane, ze v nemocnici stravime dokopy 3 dni.
@sonidloz moja bola ako 5 rocna. Rano ju operovali a o 14.00 prepustili.
Operovali ju na chirurgii klasicky- rezom, asi 4 cm. Rychlo sa to hojilo.
@sonidloz moja bola ako 5 rocna. Rano ju operovali a o 14.00 prepustili.
Operovali ju na chirurgii klasicky- rezom, asi 4 cm. Rychlo sa to hojilo.
@snowflakenel kde vás prosím operovali? Môj syn má termín teraz 6.11 v BB ale neviem ako to nakoniec dopadne lebo musí byť úplne zdravý a teda neviem či sa to podarí 🤷♀️
@snowflakenel kde vás prosím operovali? Môj syn má termín teraz 6.11 v BB ale neviem ako to nakoniec dopadne lebo musí byť úplne zdravý a teda neviem či sa to podarí 🤷♀️
@slniecko87 v zilinskej nemocnici. Ale bolo to este v roku 2021.

To vam nikto nic nevysvetlil? Idete dat dieta pod narkozu a neviete co s nou budu robit?