Opuch členka u dvojročného dieťaťa

lila276
25. jan 2016

V noci sa mi maly niekolko krat zobudil a vravel au au, trochu som ho utisila a spal dalej. Rano, ked uz vstal z postele, tak opat au-au. A ked som sa ho opytala co ho boli, ukazal nozicku. Mal mierne opuchnuty pravy clenok a krival. Boli sme na vysetrenie u ortopeda, ale kedze ma syn panicky strach z lekarov, tak sa ho nedalo objektivne vysetrit. Clenok mame natierat s octan.mastou a podavat ibuprofen. Ak sa nezlepsi kontrola o tyz.podla p.p. Mate s tym niekto skusenost, podotykam, ze syn nemal ziaden uraz, ani sme si nic zvlastne nevsimli... o co sa moze jednat. Dakujem 😉 .

8291
25. jan 2016

Mohol len zle dostupiť a môže to mať natiahnuté,alebo presilenú nožičku,nemá nové topánočky aj tie ho mohli dotlačiť napr.udreté to asi nemá-mal by modrinu,ak sa to nezlepši tak jednoznačne nôžku zrengénovať-vylúčiť prasknutie,zápal,tekutinu.....

lila276
autor
25. jan 2016

Dakujem. Samozrejme, ked to do tyzdna neustupi, tak to budeme dalej riesit. Vraj to moze byt aj po prekonanom infekte. Bolo by to ovela jednoduchsie, keby sa dal kludne vysetrit. Beriem skor do uvahy, ze zle dostupil, alebo presilil. Rozmyslala som, ci som mu nemohla aj ja nejako ublizit, ked som mu tlacila nozku do topanky.