Opuch ďasien trojročného syna

kobercek1
6. okt 2013

ahoj kocky, maly je chory, teploty, sople zltozelene uz skoro 2 tyzdne,dr mu dala atb. no a napuchli mu dasna, take prekrvene a bolestive ich ma. opuchli mu tak ze ich ma zaroven so zubami. cely vikend sa tym trapime, lebo ani papat nechce poriadne. nemate skusenost ci je to prejav choroby ci moze byt aj atb? lebo neviem ci to mal uz predtym ako zacal brat atb? vsimli sme si to az ked bral 2 davku.

tinki
6. okt 2013

@kobercek1 nemôžu to byť afty? Lebo tie ak mal, už predtým, tak sa podaním antibiotík mohli zhoršiť, ak to má bolestivé, tak to tiež môže sedieť na toto..Oslabená imunita a antibiotiká to mohli ešte zhoršiť..Každopádne by som išla čo najskôr k lekárovi..aby to nebolo ešte horšie...ja by som išla aj na pohotovosť..ak nie, tak ráno určite k svojej.

kobercek1
autor
6. okt 2013

afty som si predtym nevsimla. a ani nikdy nemal. zajtra idem konzultovat s lekarkou len som chcela vediet ci sa to stava. mne to totiz prislo ako vedlaksi ucinok pri atb ale drahy mu vecer neumyl zuby pred zacatim brania atb tak nevie ze ci to mal uz vtedy. :(

kobercek1
autor
6. okt 2013
tinki
7. okt 2013

@kobercek1 boli ste u doktora, normálne ma zaujíma, že čo to bolo..?

maruska75
7. okt 2013

Ahoj ja som mala opuchnuté ďasná,ako vedľajší účinok ATB. Pomohlo len vysadenie ATB. Ak by to však boli afty, tak najlepšie na ne je brať dlhodobo B- komplex. To zaberalo synovi.