icon

Opuchnutá tvár trojročného dieťaťa

matta1
25. máj 2014

Zienky ako by ste riesili opuch tvare u 3r. Dietata ráno takto vstala nic nebolí, teplota ziadna alebo nestretol sa s tým niekto ist na pohotovost ci????? ☹ 😖

Opuchnutá tvár trojročného dieťaťaOpuchnutá tvár trojročného dieťaťaOpuchnutá tvár trojročného dieťaťa
zuzzka1
25. máj 2014

@matta1 vyzerá to ako alergia, nejedla včera nejaké ovocie? Jahody? Zaberá Claritine, ale je na predpis - konzultovala by som s lekárkou. Sleduj či nemá opuch slizníc - hrdielka, tvárička odpuchne

janulabb
25. máj 2014

naozaj to vyzerá na alergiu, ja osobne by som na pohotovosť šla, je to predsa len malé dieťatko.

koniarova
25. máj 2014

Určite pohotovosť. Tam dajú niečo na odpuchnutie. Nie je to sranda, môžu opuchnúť sliznice. Na to bacha, môže sa aj zadusiť.

briketa
25. máj 2014

@matta1 takyto opuch u deti moze byt zvycajne prejavom alergie na vajicka, ryby, mlieko, orechy, obilniny. Zvycajne sa vytrati behom 24 hod. Ja by som u mojich deti podala detske antihistamikum, na pohotovosti ti daju to iste.

matta1
autor
25. máj 2014

@koniarova
@janulabb
@zuzzka1
Nejedla včera žiadne ovocie ale kupila som nový ribezlovi čaj taky co sa zalieva so studenou vodou toto mali nové . Alebo moze to mat z nafukaneho ocka? MM sa zdá že má nafukane ocko

matta1
autor
25. máj 2014

@briketa nieje na nic alergická pred cca mesiacom nám robili testi a nic nevyslo

mokon
25. máj 2014

@matta1 z očka to nebude, určite pohotovosť

matta1
autor
25. máj 2014

Ideme o 10hod pride svokra k detom a zo svokrom na aute ideme držte palce
@mokon
@briketa
@koniarova
@zuzzka1
@janulabb

saska.t
25. máj 2014

@matta1 nepostipalo ju nieco?

mata128
25. máj 2014

@matta1 daj vediet,ako ste dopadli,drzime palce...

janinah
25. máj 2014

podľa mňa je to štípanec

matta1
autor
25. máj 2014

@mata128 tak je to alergia ☹

mata128
25. máj 2014

@matta1 a na co???nevies???

koniarova
25. máj 2014

@matta1 A čo vám dali?

matta1
autor
25. máj 2014

@mata128 moze byť aj na pel

aristka
25. máj 2014

ja dúfam ,že už pohotovosť máte za tebou ,akýkoľvek opuch u drobca treba ísť na pohotovosť ,je to nebezpečné ,keďže opuch môže postúpiť aj na horné dých cesty a dieťa sa začne dusiť ,takže bez ohľadu na vyvolávajúcu príčinu ,smer pohotovosť a dieťatku buď pichnú leičik proti alergii alebo aj hospitalizujú,aby sa odpozorovalo či opuch ustupuje a nepríde ku komplikáciam,ktoré môžu byť fatálne....

matta1
autor
25. máj 2014

@aristka ano máme za sebou je to alergia ☹ včera sme boli na zahrade u babky a susedia košili další hrabali po 3dnoch kosenia a tak tak to bude s toho asi obj. SA ku MURr. Karpinskej na kontrolu radsej

matta1
autor
25. máj 2014

@koniarova dál NAM FLONIDAN

koniarova
25. máj 2014

@matta1 Držte sa. 😉

matta1
autor
25. máj 2014

@koniarova dakujeme

tova
26. máj 2014

@matta1 mne tak cerveneje tvar a este viac zo sezonnych alergii, mam alergie aj na pliesen ktorej je aj von dost, ja pouzivam antihitaminove tabletky na 24hod., a su dni ked ich musimm brat pravidelne voped aby sa tomu predoslo, april, maj bol zly.

ivettt36
6. sep 2022
ivettt36
6. sep 2022

@tova moja ma to iste dnes potvrdena alergia na hrozno pravdepodobne. Dr nam dala tento sirup večer 5ml každý deň.

ivettt36
6. sep 2022

@ivettt36 zatial tvar o niečo odpuchla