Osobné skúsenosti s hospitalizáciou dieťaťa s anorexiou
Máte prosím osobnú skúsenosť s hospitalizáciou dieťaťa kvôli anorexii na oddelení v Martine? Ako to prebieha, je nutné tam byť 3 mesiace? Ďakujem
Ja som sice nebola v MT ale inde, tiez tam boli 3 mesiace ze je vhodne byt tam ale nie,vobec tam baby niektore 3 mesiace neboli ( aj mladsie). Ja som napriklad podpisala reverz po par dnoch a vyliecila sa sama. .Akurat ze som mala 19. Zial, my sme boli spojeny s ludmi s depresiou a bol to masaker. Fu
Záleží ako zaberie liečba, ale nie je to liečba na 2 alebo 3 týždne, keby aj to išlo celkom hladko, tak menej ako zhruba 2 mesiace to nebude. Radšej raz a dlhšie ako potom viackrát a oveľa dlhšie alebo mať s tým problém niekoľko rokov vkuse čo hrozí ak sa to nevylieči na začiatku.
Ja som prave hospitalizovaná na psychosomatickej klinike, je to uz pre dospelých. .s ppp je tu jedno dievca, ma 18. Ano su tu aj ludia s depresiou, uzkostami.....k tomu oddeleniu od ostatných, to nie je sanca. Som v nemocnici s celoslovenskou posobnostou a na komplet celej klinike aj celej nemocnici je s ppp ona jedina sama. Proste s ppp nemas 20 ľudí naraz, aby si im venovala samostatné oddelenie. Rovnako je x inych diagnoz a ani ti nie su medzi sebou oddeleni. Plus ja sa s nou kamaratim a to co popisuje je na 90% totozne so mnou, tie principy ake ma pocity atd. A to nemam ppp. Co sa tyka troch mesiacov to je tak aj tu, ona je tu necele dva a ma este ďaleko k vylieceniu.
Nie, detské chystaju, ale nie je. Baby s ppp maju vytvoreny v rámci oddelenia samostatny rezim takze je to tu spravene špeciálne pre ne aj ked su s ostatnými

Kamoska bola dva mesiace, uz to je davno. Bola pod 18 rokov. Ale velmi pomohlo