icon

Osobné skúsenosti s hospitalizáciou dieťaťa s anorexiou

9. mar 2025

Máte prosím osobnú skúsenosť s hospitalizáciou dieťaťa kvôli anorexii na oddelení v Martine? Ako to prebieha, je nutné tam byť 3 mesiace? Ďakujem

kiki68
9. mar 2025

Kamoska bola dva mesiace, uz to je davno. Bola pod 18 rokov. Ale velmi pomohlo

ivik4
9. mar 2025

Ja som sice nebola v MT ale inde, tiez tam boli 3 mesiace ze je vhodne byt tam ale nie,vobec tam baby niektore 3 mesiace neboli ( aj mladsie). Ja som napriklad podpisala reverz po par dnoch a vyliecila sa sama. .Akurat ze som mala 19. Zial, my sme boli spojeny s ludmi s depresiou a bol to masaker. Fu

marsmykkok
9. mar 2025

Záleží ako zaberie liečba, ale nie je to liečba na 2 alebo 3 týždne, keby aj to išlo celkom hladko, tak menej ako zhruba 2 mesiace to nebude. Radšej raz a dlhšie ako potom viackrát a oveľa dlhšie alebo mať s tým problém niekoľko rokov vkuse čo hrozí ak sa to nevylieči na začiatku.

autor
9. mar 2025

@ivik4 toho sa najviac obávam, že nie sú zvlášť deti s PPP ale s rôznymi diagnózami..

autor
9. mar 2025

@kiki68 a bola v Martine?

autor
9. mar 2025

@marsmykkok prosím a máš nejaké skúsenosti s Martinom?

evkamotka
10. mar 2025

Ja som prave hospitalizovaná na psychosomatickej klinike, je to uz pre dospelých. .s ppp je tu jedno dievca, ma 18. Ano su tu aj ludia s depresiou, uzkostami.....k tomu oddeleniu od ostatných, to nie je sanca. Som v nemocnici s celoslovenskou posobnostou a na komplet celej klinike aj celej nemocnici je s ppp ona jedina sama. Proste s ppp nemas 20 ľudí naraz, aby si im venovala samostatné oddelenie. Rovnako je x inych diagnoz a ani ti nie su medzi sebou oddeleni. Plus ja sa s nou kamaratim a to co popisuje je na 90% totozne so mnou, tie principy ake ma pocity atd. A to nemam ppp. Co sa tyka troch mesiacov to je tak aj tu, ona je tu necele dva a ma este ďaleko k vylieceniu.

autor
10. mar 2025

@evkamotka ďakujem, je na tej klinike aj detské oddelenie? Prajem skoré zotavenie ❤️

kiki68
10. mar 2025

Nie v TN

evkamotka
11. mar 2025

Nie, detské chystaju, ale nie je. Baby s ppp maju vytvoreny v rámci oddelenia samostatny rezim takze je to tu spravene špeciálne pre ne aj ked su s ostatnými

marsmykkok
11. mar 2025

anonym Nie, mám skúsenosť s iným mestom, nie Martinom