icon

Ostanú deti s horúčkou v nemocnici?

3. feb 2024

Dcéra 9deň berie ATB Klacid od kašľu, zápap priedušiek,. má oslabenú imunitu,od včera dostala horúčky 39,1C a mierny kašeľ ..dnes od rána 39,1C a silnejší kašeľ,s tým, že sa sťažuje na hrdielko..o 14hodine mala 39,7C bezime na pohotovosť, myslíte, že ju tam nechajú? môžem byt pri nej, keď ma uz 5rokov?

koniarova
•
3. feb 2024

Prečo by ju tam nechávali? Možno len zmenia ATB. Mohla sa pridružiť aj iná choroba

autor
•
3. feb 2024

@koniarova naozaj?😢mam strach,ze nebudem s nou tam byt🥺a doma dalsie dve deti

koniarova
•
3. feb 2024

To zistíš,až keď tam budeš. Neviem viac poradiť a držím palce. ❤️

autor
•
3. feb 2024

@koniarova ano idem,krasne dakujem

kabinka11
•
3. feb 2024

S 5 ročnou môžeš zostať.

koniarova
•
3. feb 2024

@kabinka11 môže zostať aj so 17 ročnou. Otázne je,či budú mať voľné miesta.

kabinka11
•
3. feb 2024

@koniarova áno, to je druhá vec.

jazula
•
3. feb 2024

Ja by som v takomto pripade asi aj chcela ostat pod kontrolou, ked po 9 dnoch ATB ma 39,7😳. Drzim palce.

tenerifka
•
3. feb 2024

ak by je chceli hospitalizovat, ber to pozitivne, porobia jej vysetrenia. V ziadnom pripade ju tam ale nenechavaj samu, nedaj sa odbit, mas na to zo zakona pravo, aj kebyze mas spat pri nej na stolicke

autor
•
3. feb 2024

@jazula liečba jej zabrala,ale muz dostal asi nejaký vírus a prebehlo to na ňu..on je už OK..

uhnakova
•
3. feb 2024

Takto vysoke horúčky sú pri chrípke. U detí sa môžu ťahať 5-7 dní. Určite by som na tretí deň horúčok išla dať urobiť crp, pre istotu.

koniarova
•
3. feb 2024

Kúp crp, test na chrípku aj kovid, prípadne aj testovacie prúžky na moč a uvidíš,či niečo vyskočí.

autor
•
3. feb 2024

@uhnakova
@koniarova crp ma do 5...vraj virus..do pondelka by sa mala vysypať alebo prejst..bola tam jej pediatricka

uhnakova
•
3. feb 2024

Ak je to chrípka, tak sa nevysype. Akurát sa pridá cca od druhého až tretieho dňa strašný kašeľ.