Otorinolaryngológia v Martine
Ahojte maminky.13.11 ideme na výber mandlí.mám mnoho ešte otázok.kto tam už bol by mi mohol poradiť.čo sa deje deň pred operáciou?môže mamička napr.ísť s dieťatkom do bufetu?je televízor na izbe,hračky pre deti?čo si vziať také na jedenie,hranie?kedy ste išli odtiaľ domov?dakujem
Ja som bola s dcérou na výbere nosnej mandle. Povodne mali merať len sluch, ale keď ju tam už tak mali, videli že má veĺkú mandĺu tak spravili aj to. Televízor na izbe je - aj ten chrčal, a domov sme išli asi 3 hod. po zákroku. dcéra mala vtedy asi 2 roky.
@bonaqa2013 dakujem.a ako to asi bolo deň pred operáciou?maly ste aj voľnosť?
Tak to sa už tak presne nepamatám, ale viem že niektorí vačší pacienti z MT odišli domov a prišli až ráno hodinu pred zákrokom. Takže som bola s dcérou na izbe sama. A voľnosť - čo si pod tým predstavuješ. Ale sama si robíš program - to je také tam volné, tam nemajú ťažké prípady, to nie je chirurgia. Dopor. zopár časopisov, pre dieťa hračky ktoré má rado a na druhý deň domov. My sme išli domov rýchlo.
@bonaqa2013 tak myslím že či môžeme ísť napr.do bufetu napr. alebo musíme byť na izbe
Jasné, do bufetu možeš - aj keď je dosť ďaleko. Martinská nemocnica to je plno budov - vačšinou starých, a vy budete na severnej časti a bufet je úplne inde. Cez celú nemocnicu. a je tam draho. lacnejšie by si mala prebehnuť cez tržnicu do Billy. tam je lepší výber aj lacnejšie. Ale keď tam prídeš, opýtaj sa či by si nemohla ísť s dieťaťom si sadnúť na lavičku pred budovu. Bežne tam ľudia, pacienti sedávajú - keď to počasie dovolí.

nik?