icon

Ovčie kiahne u dieťaťa

estrejita
17. máj 2025

Zatial ma iba jednu vyrazku pod pazuchou. Cakala som, ze sa cez noc viac vysype ale zatial nic. Vyskytli sa im totiz v skolke, preto ma to prve napadlo

Ovčie kiahne u dieťaťa
janinah
17. máj 2025

Toto moze byt aj moluska,treba pockat .ci pridu dalsie priznaky

ktobytobolpovedal
17. máj 2025

Ano vyzera to. U nas to bolo podobne. Syn mal v nedelu jednu. Kedze sa do rana nevyhasypal, myslela som ze stipanec. Ale nakoniec ti vyslo vyslo v stredu az.. ine priznaky nemal. Iba bol “vybodkovany”

estrejita
autor
17. máj 2025
@ktobytobolpovedal

Ano vyzera to. U nas to bolo podobne. Syn mal v nedelu jednu. Kedze sa do rana nevyhasypal, myslela som ze stipanec. Ale nakoniec ti vyslo vyslo v stredu az.. ine priznaky nemal. Iba bol “vybodkovany”

@ktobytobolpovedal ono mal aj taku mierne zvysenu teplotku vcera a aj teraz rano ma 37 a cakala som do rana dalsi vysyp a nic tak som zmatena. Kedze s tym prisiel vcera zo skolky tak som stihla este volat pediatricke a popisala situaciu, ze fenistil atd., ale uz sa jej nedalo predpisat tak som bola na pohotovosti pre recept, kde doktor vypisal aj spravu na zaklade mojich vyjadreni ale teda nevideli mu to tym padom tak som teraz zmatena. Starsia uz kiahne mala, ale mala hned viac naraz a teraz zacinam pochybovat po celej noci ci to vlastne su kiahne…

ktobytobolpovedal
17. máj 2025
@estrejita

@ktobytobolpovedal ono mal aj taku mierne zvysenu teplotku vcera a aj teraz rano ma 37 a cakala som do rana dalsi vysyp a nic tak som zmatena. Kedze s tym prisiel vcera zo skolky tak som stihla este volat pediatricke a popisala situaciu, ze fenistil atd., ale uz sa jej nedalo predpisat tak som bola na pohotovosti pre recept, kde doktor vypisal aj spravu na zaklade mojich vyjadreni ale teda nevideli mu to tym padom tak som teraz zmatena. Starsia uz kiahne mala, ale mala hned viac naraz a teraz zacinam pochybovat po celej noci ci to vlastne su kiahne…

@estrejita tak uvidis… a mozno bude mat taky lahky priebeh… alebo to moze byt moluska ako pisali vyssie… pockala by som este 1-2 dni, ze co..

x_mery_x
17. máj 2025

Tak ono to zvykne trvat dlhsie kym sa vysype, nas az na treti-stvrti den mal viac, ale mal aj slaby priebeh.

jamidea
17. máj 2025

@estrejita asi to je kiahna, no ostatne mozu vyjst aj od dva dni, reso.pojdu pomaly a az o 2dni sa rozbehne riadny vysev