icon

Pád 3-ročného dieťaťa a horúčka

miriam7979
17. apr 2023

Ahoojte mam skoro 3 rocnu dcerku a vcera nam padla zo stolicky na spodok stola a rozrezala si hlavicku…hned sme utekali na pohotovost osnimkovali jej hlavicku vse bolo v poriadku ,na ranu jej dali taku vodicku ze sa jej to zlepi ze namiesto stichou…vse bolo ok ked sme dosli domou mala uz bola vesela a hrala sa zo sestrou ako keby nic dosiel vecer vysla jej troska zvysena teplota a take mala leskle ocka dala som jej nurofen a preslo ju to …potom rano cely den nic jej nebolo vobec ako vysiel jej soplik ze soplila cely den a sem tam zakaslala a vecer zas teplota a ze je unavena a ospala….bojim sa ze ci s urazu alebo ze ide na nu choroba a tak …prosim poradte 😩keby sa nebuchla tak jasne viem ze choroba ale ked aj padla tak sa bojim…
Dakujem

mirkava
17. apr 2023

@miriam7979 je jej aj na zvracanie? Nechutenstvo? Robili jej vyšetrenia tak je to asi len náhoda, ale ak sa ti niečo nepozdáva, neepodcenovala by som to.

bluka2
17. apr 2023

A zreničky má rovnako veľké?

miriam7979
autor
17. apr 2023

@mirkava vobec nie praveze nevracia ani nic takeho smeje sa vsetko ked neratam to ci som pisala aj som sa pytala ci ju boli hlavka a ze nie …

miriam7979
autor
17. apr 2023

@bluka2 ano ma

bluka2
17. apr 2023

Tak keď ma ten sopel, asi len náhoda, že po tom páde. Ale určite ju sleduj

elmivelmi
17. apr 2023

@miriam7979 ale tak pises ze soplik,to ma z virozy,nie urazu.Kebyze nema ten sopel a kasel tak by som sa strachovala,ale pravdepodobne -viroza

oblecenie99
17. apr 2023

@miriam7979 mohli ste niečo pozbierať na pohotovosti v nemocnici, myslím nejakú virózu. Sleduj ďalej, radšej si nastav budík na túto noc.. keby sa ti niečo naozaj nezdalo, zlý pocit a pod. tak skočíte späť do nemocnice. Ale pediatričke by som zajtra určite volala.

panelacikova
17. apr 2023

@miriam7979 tiež predpokladám, že blbá náhoda. že malá niečo chytila niekde medzi deťmi a zhodou okolností teraz, keď má "po páde". mimochodom, nejaké krvácanie do mozgu sa prejavuje úplne inak, než teplotou a soplíkom, niektoré príznaky ti už napísali vyššie. takže ostaň pokojná, bola si s ňou na pohotovosti, snáď ju dôkladne vyšetrili, pravdepodobne nebol ten pád z tých "zlých". ako píšu vyššie, sledovať ospalosť, rovnováhu, zreničky.... ale keďže bola osnímkovaná, nepredpokladám žiadne poranenie mozgu. dobre to dopadne, neboj 🙂

nikpa
17. apr 2023

@miriam7979 robili jej snímok hlavy tak sa neboj. Sopel a teplota nemá súvis s pádom na hlavu. Chápem tvoj strach ale bude to akurát taká blbá náhoda a zrejme ma len virózu.

masha123
18. apr 2023

Ja myslim ze viroza, mne 2 rocnu buchla hojdacka do cela nic jej nebolo ani tam nemala nic moc ale na druhy den rano zacala prudom vracat tak sme utekali na pohotovost robili jej rtg aj u neurologa sme boli.. bola to brusna viroza nestastne zacala ajurat po udere.. som sa nastrachovala neco. Vracala dva krat a dost. Takze len zhoda nahod aj u vas podla mna

zorkahorka
18. apr 2023

V prechodnom obdobi je vyskyt chorob bezny. Ja som bola vcera na preventivke u dr a dnes lezim so zapalenym hrdlom v posteli. Urcite to s padom nesuvisi