icon

Pád 8-mesačného syna z gauča na zem

sisitvorik
2. jan 2023

Ahojte môj 8mesacny syn padol z gauča na zem len plakal a potom sa zase pretáčal na brucho a robil somariny ani nevracal ani nič podobné treba ísť k lekárovi?

belllinka
2. jan 2023

nie

maryetta
2. jan 2023

Moj tak spadol ako 4-mesacny.
Druha dcerka ako 8-9mesacna. Len som sledovala.
Zalezi ako spadli moji na koberec. A ako som vzala na ruky tak plakat prestali.

toiba
2. jan 2023

@sisitvorik netrba ak sa zda byt ok, treba ho ale sledovat, zrenicky ci reaguju na svetlo abtmu, prehmatat hlavu, ci necitit nejaky hematom a ci s anezvacsuje, v noci si ho mozno tiez kazde 2-3 hodiny pozriet, ze je ok... na nete su aj rady, ze po pady dietata na co sa sustredit, uz ai to az tak nevybavujem cele... drzim palcs

miadi
2. jan 2023

Gauc Neni zas tak vysoko bude ok. Mojmu muzovi padol 3t novorodenec z vysokej (cca 90-100cm) postele. Som mu vravela ze Daj pozor uz sa Sam tocil Nech ti nespadne! Chlap neveril nepocuval Lebo ze sak dcera sa az v dakom 3m otocila. Ono je to Hlavne šok pre to dietatko.

koniarova
2. jan 2023

@miadi aj by som sa pototo od strach. Chvalabohu,že to dobre dopadlo.

diaalex
2. jan 2023

@sisitvorik ja som utekala, stavila som tam 3h, nasledujúci deň opäť späť aby malú videla aj neurologička a verdikt: kým nezvracia, tak sa nemám čoho báť, že deti bežne padajú z postele / gauča

81anina
2. jan 2023

@diaalex moj mi spadol z gauca ale dopadol na chrbatik hlavku si neudrel. A hned na to vyzvracal komplet ranajky. Zvracal lebo sa zlakol velmi plakal nevedel sa upokojit. Len som ho sledovala nic mu nebolo vonku lietal ako sarkan potom.

miadi
2. jan 2023

@koniarova mm sa skoro pototo od strachu 😆ze ho zabijem. Ale bola u nas aj mama pred svedkami sa nedalo 😇Maly bol ok nic mu nastastie Nebolo a hnet prestal plakat ked som ho dvihla.

janezz
2. jan 2023

Náš vtedy 8m padol postieľky, to bolo 1x čo vyliezol a rovno na hlavu. Mal hrču aj podliate, ja som šla vtedy radšej, bol piatok zrovna. Ale bol našťastie v pohode, kazali sledovať. Gauč je podľa mňa nízko, sleduj ho

zorkahorka
2. jan 2023

Nie,nestresuj

sisitvorik
autor
2. jan 2023

Ako spadol to netuším lebo som si odbehla na wc ale nevracal normálne papa na svetlo reaguje sleduje svetielko keď mu svietim zreničky sa mu zúžia reagujú
...ďakujem vám dievčatá

vahcaac
2. jan 2023

@sisitvorik sleduj či sa mu na hlave nespraví mäkký opuch. Hlavne zajtra dobre prehmataj hlavu

svokrinjazykmonika
6. jan 2023

@sisitvorik nie 🙄