Pád 8-mesačného syna z gauča na zem
Ahojte môj 8mesacny syn padol z gauča na zem len plakal a potom sa zase pretáčal na brucho a robil somariny ani nevracal ani nič podobné treba ísť k lekárovi?
Moj tak spadol ako 4-mesacny.
Druha dcerka ako 8-9mesacna. Len som sledovala.
Zalezi ako spadli moji na koberec. A ako som vzala na ruky tak plakat prestali.
@sisitvorik netrba ak sa zda byt ok, treba ho ale sledovat, zrenicky ci reaguju na svetlo abtmu, prehmatat hlavu, ci necitit nejaky hematom a ci s anezvacsuje, v noci si ho mozno tiez kazde 2-3 hodiny pozriet, ze je ok... na nete su aj rady, ze po pady dietata na co sa sustredit, uz ai to az tak nevybavujem cele... drzim palcs
Gauc Neni zas tak vysoko bude ok. Mojmu muzovi padol 3t novorodenec z vysokej (cca 90-100cm) postele. Som mu vravela ze Daj pozor uz sa Sam tocil Nech ti nespadne! Chlap neveril nepocuval Lebo ze sak dcera sa az v dakom 3m otocila. Ono je to Hlavne šok pre to dietatko.
@sisitvorik ja som utekala, stavila som tam 3h, nasledujúci deň opäť späť aby malú videla aj neurologička a verdikt: kým nezvracia, tak sa nemám čoho báť, že deti bežne padajú z postele / gauča
Náš vtedy 8m padol postieľky, to bolo 1x čo vyliezol a rovno na hlavu. Mal hrču aj podliate, ja som šla vtedy radšej, bol piatok zrovna. Ale bol našťastie v pohode, kazali sledovať. Gauč je podľa mňa nízko, sleduj ho
Nie,nestresuj
Ako spadol to netuším lebo som si odbehla na wc ale nevracal normálne papa na svetlo reaguje sleduje svetielko keď mu svietim zreničky sa mu zúžia reagujú
...ďakujem vám dievčatá
@sisitvorik sleduj či sa mu na hlave nespraví mäkký opuch. Hlavne zajtra dobre prehmataj hlavu
@sisitvorik nie 🙄

nie