Pálenie záhy u 13-ročného dieťaťa: Prírodné riešenia a rady
Dobrý deň 13 rocne dievča má problémy so stravou. Zo všetkého je jej zle. Väčšinou s ťažkých jedál a so sladkého.
Taktiež pálenie záhy bud po sladkom alebo len tak z ničoho nič. Mate nejakú prírodnú radu? (Myslím bylinky)
Berie helicid na pálenie záhy. Iné nemá
A to som si myslela, že len ten môj Alex je taký špekulant v tomto, akože on zje v konečnom dôsledku toho viac, ale tie somariny, čo vymýšľa, ide ma niekedy trafiť.
Ahojte, synovi 7 rocnemu potvrdili tichy reflux, maval kasel z jedla nie len cez den,ale aj v noci. Zacali sme davat sirup gastrotus, pomahalo...po troch mesiacoch som mu to vysadila,upravili sme stravu. Nocne kaslanie a vysplechovanie zatial preslo ,ale cez den po jedle pokasliavanie pretrvava....doktorka mu predpisala helicid,ale kedze syn je autista a aj z bezneho lieku mava podrazdenist,placlivost a nervozitu...tak veru ten helicid sa mu aj bojim dat....mate prosim niekto radu,cim by som mu mohla pomoct ohladne refluxu?

@ciama neda sa stale si davat pozor na to co clovek zje, teda nie v beznom normalnom stravovani, kym nepridu problemy. A ked nastanu, tak sa vacsinou az spatne patra, co ich mohlo sposobit 😉
@vlasica19 to mas pravdu, ja celkovo obdivujem ludi, ktory maju nejake intolerancie, ja by som to asi nedokazala