icon

Pálenie záhy u 13-ročného dieťaťa: Prírodné riešenia a rady

18. jan 2025

Dobrý deň 13 rocne dievča má problémy so stravou. Zo všetkého je jej zle. Väčšinou s ťažkých jedál a so sladkého.
Taktiež pálenie záhy bud po sladkom alebo len tak z ničoho nič. Mate nejakú prírodnú radu? (Myslím bylinky)
Berie helicid na pálenie záhy. Iné nemá

Strana
z3
ciama
26. mar 2026
@vlasica19

@ciama neda sa stale si davat pozor na to co clovek zje, teda nie v beznom normalnom stravovani, kym nepridu problemy. A ked nastanu, tak sa vacsinou az spatne patra, co ich mohlo sposobit 😉

@vlasica19 to mas pravdu, ja celkovo obdivujem ludi, ktory maju nejake intolerancie, ja by som to asi nedokazala

pielka
29. mar 2026

@ciama ale aj pri deťoch je to komplikované, udržať ich jedálniček na uzde je riadna makačka 😉

ciama
31. mar 2026
@pielka

@ciama ale aj pri deťoch je to komplikované, udržať ich jedálniček na uzde je riadna makačka 😉

@pielka fuuu tak to suhlasim, s detmi to je velmi narocne, moja Paulinka nema este ani rok ale aj to mi uz niekedy dava zabrat a este ked vidim segrine deti, tak si len hovorim "toto ma caka"😂

pielka
31. mar 2026

@ciama ideálne je, ak môžu jesť všetko deti, ale ak sa vyskytnú komplikácie, navyše sa im musí obmedziť jedlo, ktoré majú najradšej, vtedy nastáva problém 😂 Už len horšie od toho je, ak dieťa má rado len 5 jedál a z toho o nejaké musí prísť 😲

ciama
14. apr 2026
@pielka

@ciama ideálne je, ak môžu jesť všetko deti, ale ak sa vyskytnú komplikácie, navyše sa im musí obmedziť jedlo, ktoré majú najradšej, vtedy nastáva problém 😂 Už len horšie od toho je, ak dieťa má rado len 5 jedál a z toho o nejaké musí prísť 😲

@pielka suhlasim, to musi byt riadny masaker!

pielka
14. apr 2026

@ciama ver mi je to hrozné, lebo to ťa ani variť nebaví, ani skúšať, lebo vieš, že istotne to skončí v koši.

ciama
27. apr 2026
@pielka

@ciama ver mi je to hrozné, lebo to ťa ani variť nebaví, ani skúšať, lebo vieš, že istotne to skončí v koši.

@pielka verim, lebo niekedy tak aj moje jedlo dopadne a ja to nemam rada

silvusias
28. apr 2026

A to som si myslela, že len ten môj Alex je taký špekulant v tomto, akože on zje v konečnom dôsledku toho viac, ale tie somariny, čo vymýšľa, ide ma niekedy trafiť.

tatinka
29. apr 2026

Ahojte, synovi 7 rocnemu potvrdili tichy reflux, maval kasel z jedla nie len cez den,ale aj v noci. Zacali sme davat sirup gastrotus, pomahalo...po troch mesiacoch som mu to vysadila,upravili sme stravu. Nocne kaslanie a vysplechovanie zatial preslo ,ale cez den po jedle pokasliavanie pretrvava....doktorka mu predpisala helicid,ale kedze syn je autista a aj z bezneho lieku mava podrazdenist,placlivost a nervozitu...tak veru ten helicid sa mu aj bojim dat....mate prosim niekto radu,cim by som mu mohla pomoct ohladne refluxu?

Strana
z3