icon

Pampers pure coconut - kožná reakcia

katkafurdek
26. nov 2020

Ahojte maminy!
Chcem zistiť, či má niekto podobnú skúsenosť alebo to bola len zhoda náhod. Používame rôzne vlhčené utierky na zadoček, no najčastejšie asi pampers. Konečne som natrafila na tieto coconut, ktoré mi jediné nesmrdia, no práve v čase, keď som ich vyskúšala sa malému dosť vysypala prdelka. Skúsili ste ich už? Ste spokojné? Sudocream to vyriešil a ja neviem, či ich ešte použiť alebo vyhodiť.

queen_mary
26. nov 2020

@katkafurdek inak sranda, lebo ja som na ne tiez teraz natrafila, a maly ma nad pindom a v okoli ritky drobne vyrazky, tiez taky vysyp. Tak asi to moze byt aj tymto.

limetka69
26. nov 2020

podla mna je pampers najhorsia znacka, :D ano kludne to moze byt z toho, preto sa pre deti odporuca neparfumovana kozmetika 🙂

katkafurdek
autor
26. nov 2020

@limetka69 používame rôzne, ale ma to zaujímalo, keďže klasické pampers nám napríklad nerobia vyrážky.

katkafurdek
autor
26. nov 2020

@queen_mary ďakujem za reakciu, škoda no, konečne jedny, čo mi voňali 😂

beronsche
26. nov 2020

@katkafurdek staci si pozriet zlozenie tychto a vlastne aj akychkolvek inych vlhcenych utierok a mas odpoved na svoju otazku..
Na prilezitostne pouzitie mimo domu su vlhcene utierky fajn, avsak ich denno-dennemu pouzivaniu v domacich podmienkach ja osobne nerozumiem.. Dost je okolo nas chemie, ktoru nemozeme eliminovat, nemusim este babatku aj v takej forme pridavat..

queenofdisaster_7
26. nov 2020

Teraz sme skúšali, reakciu nemala, ale zdajú sa mi moc kokosové. Ostávame pri aqua pure

alikal
26. nov 2020

moze byt z toho, nasa dcerka nemala vysypanu prdel iba z jedinych plienok - obycajnych pampersiek, aj z tych premium mala hned cervenu vyzratu aj akukolvek znacku. vlhcene nevadili, pouzivame tie z lidla lacne a su ok.