icon

Parazit v stolici u detí

dianar24
26. jún 2025

Toto vykakal syn, stretli ste sa z niečím takým? Som v šoku.

Parazit v stolici u detí
thirstymonk
26. jún 2025

Ťažko z tejto fotky posúdiť veľkosť, ak to má okolo centimetra, môže to byť mrľa, ak to má cca 5-10cm, môže to byť škrkavka. Každopádne to zašikuj pekne do doktora, doktor to potrebuje vidieť a nasadí príslušné liečivá.

Ľudové liečiteľstvo na vyhnanie parazitov odporúča cesnak medvedí, cesnak kuchynský, alebo čaj z paliny pravej. Pri paline pozor, je mierne jedovatá, obzvlášť pre dieťa.

balerina2025
26. jún 2025
@thirstymonk

Ťažko z tejto fotky posúdiť veľkosť, ak to má okolo centimetra, môže to byť mrľa, ak to má cca 5-10cm, môže to byť škrkavka. Každopádne to zašikuj pekne do doktora, doktor to potrebuje vidieť a nasadí príslušné liečivá.

Ľudové liečiteľstvo na vyhnanie parazitov odporúča cesnak medvedí, cesnak kuchynský, alebo čaj z paliny pravej. Pri paline pozor, je mierne jedovatá, obzvlášť pre dieťa.

@thirstymonk skrkavka nema taketo clanky co som nasla.
@dianar24 asi by som to poslala lekarke, tuto foto.

simsalabim
26. jún 2025

Zaniesla by som to vo flasticke dr, nech to posle do labaku.

3petka
26. jún 2025

@dianar24 môže to byt machovec. Tiež niečo ako hlista. Ale tak určite ísť k Dr aj s nálezom.

januelik
26. jún 2025

vyzera to ako hlistica

dianar24
autor
26. jún 2025
@simsalabim

Zaniesla by som to vo flasticke dr, nech to posle do labaku.

@simsalabim áno zajtra to zanesiem a dáme to na rozbor.

dianar24
autor
26. jún 2025
@thirstymonk

@thirstymonk áno je to väčšie tak 7cm urcite

karamelka1234
26. jún 2025
@dianar24

@dianar24 treba dat do chladničky aj stolicu mne tak teraz dr kázala stolicu zo skumavkou....inak to bude nepoužiteľné

balerina2025
26. jún 2025
@dianar24

@dianar24 och ty brdoooo potom napis. celkom ma to zaujima. dieta ziadne ine potiaze nema?

dianar24
autor
26. jún 2025
@balerina2025

@dianar24 och ty brdoooo potom napis. celkom ma to zaujima. dieta ziadne ine potiaze nema?

@balerina2025 nie iba občas ho bolí bruško ale nič viac, ja som tiež riadne hotová z toho...som zvedavá čo to bude a teda dosť sa bojim

balerina2025
26. jún 2025
@dianar24

@balerina2025 nie iba občas ho bolí bruško ale nič viac, ja som tiež riadne hotová z toho...som zvedavá čo to bude a teda dosť sa bojim

@dianar24 sa ti necudujem. 😔

skolara
26. jún 2025

Toto mi dala umela inteligencia.

dianar24
autor
27. jún 2025

Ahojte , tak je to škrkavka syn dostal lieky. 🙈 Nechápem kde to mohol chytiť...on je chúďa taký že si stále umýva ruky, hygiena je u nás 100%. Ešte keď niekto len príde už im káže bežte si umyť ruky...Podľa mňa to má zo Zoo alebo s potravy v škole.